3 asiaa...

3 asiaa, joista pidän erityisen paljon nyt:

Luomusatsumat. Poikkeavat normaaleista siten, että kuori on vihreä ja maku taivaallinen. Olen tällä hetkellä ihan hulluna näihin! Mieheni on näemmä laittanut asian merkille, sillä hän tilasi viime kauppakassitilauksessa kolme kiloa näitä.

Joululahjojen suunnittelusta. Minulla on puhelimessani lista siitä, mitä aion läheisilleni hankkia. Luulen, että tänä vuonna päädyn tilaamaan suurimman osan lahjoista netistä.

Uudet hiukseni. Kävin eilen kampaajalla ja päädyin leikkaamaan 15cm pituudesta pois. Kampaaja ehdottaa aina, että leikkaisimme vain pari senttiä pois, mutta itse olen sitä mieltä, että antaa mennä vaan ja kunnolla. Hiukseni kasvavat nopeasti, joten minua ei pelota muutos enkä ole mitenkään kiintynyt pitkiin hiuksiini.


3 asiaa, joista en pidä tällä hetkellä:

Tylsyys. Äitiyslomalla on välillä vaikeaa keksiä tekemistä. En varmaan saisi sanoa tätä ääneen, sillä "odota vaan, kohta kaipaat tätä aikaa".

Mieheni pitkät työpäivät. Tämä on erityisen raskasta nyt tietysti siksi, että minä en ole itse töissä ja päiväni menevät hitaammin.

Sade ja pimeys. Mihin hävisivät kauniit aurinkoiset syyspäivät?3 asiaa, joita tein viime viikonloppuna:

Lauantaina osallistuin mieheni yrityksen syntymäpäiväjuhliin.

Sunnuntaina kävimme pizzalla. Suosikkipizzani on Kotipizzan Pollo Americana. Pizzassa on kinkkua, ananasta ja aurajuustoa.

Nyt täytyy myöntää, että tämä raskaus on tehnyt aivoilleni tepposet ja olen unohtanut jo mitä viikonloppuna puuhailin. En varmaan siis mitään hirveän mielenkiintoista.


3 asiaa, jotka olen oppinut lähiaikoina:

Mitä sana utopistinen tarkoittaa. Olen käyttänyt sanaa jo vuosia ihan väärin haha! Olen luullut, että se tarkoittaa outoa.

Tein miehelleni Halloween -juhliin ihan uskottavan näköiset ruhjeet kasvoihin. Olen ylpeä lopputuloksesta. Ensi vuonna täytyy ostaa ihan välineitä tällaisten tekemiseen ja pistää vielä paremmaksi!

Että vauvaa ei saisi laittaa toppahaalari päällä auton turvaistuimeen. Näitä vauvaan liittyviä oppeja tulee nyt aika reippaasti, ei nimittäin ole se oma vahvin osa-alue.


3 asiaa, jotka haluaisin osata juuri nyt:

Laittaa hiuksiani. Miten mieletöntä olisikaan osata tehdä täydelliset ilmavat Hollywood -kiharat.

Editoida videoita paremmin. Olen harjoitellut tätä nyt äitiysloman aikana ja oppinut monta asiaa, mutta olisi huikeeta olla ihan kingi tässä asiassa! En haaveile mistään Youtube -urasta, mutta omassa työssäni videoiden editoimisesta olisi hyötyä, joten tästä syystä haluan ehdottomasti kehittyä tässä.

Ennustaa milloin vauva syntyy. Tämä tietämättömyys on rankin asia koko raskaudessa.


3 asiaa, jotka haluaisin hankkia nyt:

Pitkän ruskean villakangastakin.

Chanelin tennarit.

Uuden pipon.


3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä vielä tänään:

Tyhjentää pyykinpesukone.

Siivota.

Käydä kävelyllä.


3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan tällä hetkellä:

Jalkahieronta.

Lämmin suihku.

Kynttilät.


3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle tällä hetkellä:

Raskausleggingsit. Tämänkin postauksen kuvissa näkyvät H&M Mama -leggingsit ovat ainoa alaosa, jota haluan tällä hetkellä käyttää. Niin mukavat!

Filippa K:n harmaa collegepaita.

Saumattomat alushousut. Halleluja!


3 asiaa, joista unelmoin tänään:

Siitä, että vauva syntyisi tällä viikolla. Toisaalta koen, että en ole mitenkään valmistautunut henkisesti siihen, että synnytys alkaisi, toisaalta taas en malttaisi odottaa sitä lainkaan!

Siitä, että saan käyttää taas laajemmin erilaisia vaatteita kaapistani. Uusia vaatteitakin olisi kiva ostaa!

Jalkahieronnasta. Minua on jo muutama tunti vaivannut levottomat jalat ja siihen auttaa aina hieronta. Taidan pyytää miestäni hieromaan, kun hän pääsee töistä.


3 asiaa, joita odotan innolla lähitulevaisuudessa: 

No se vauvan syntymä. Kenelle tuli yllätyksenä? Kun laskettuun aikaan on alle pari viikkoa aikaa, ei muut asiat oikein pyöri edes mielessä.

Joulu. Odotan sitä, että saan syödä jouluruokaa (mäti ja katkaravut, long time no see!) ja viettää viikon Oulussa perheeni kanssa! En ole ollut noin pitkään vanhassa kotikaupungissani sen jälkeen kun sieltä reilu 8 vuotta sitten muutin pois. Ihana nähdä myös ystäviä ja tietysti olen innoissani siitä, että kyseessä on tyttäremme ensimmäinen joulu.

Että nettiin tulee uusimmat Paradise Hotel Sverige -jaksot. Kyllä, olen koukussa tähän. En ole tänä syksynä katsonut Suomen realitytarjontaa, mutta nuo naapurimaan sarjat kiinnostavat.

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :D
  Btw törmäsin jossain samaan sukunimeen kun sulla (on ollut:D), niin ovatko vanhempasi lääkäreitä? Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku tykkäsit! :) Kumpikaan mun vanhemmista ei ole lääkäreitä. :)

   Poista
  2. ei vitsi niin mäkin oon luullut! Lääkiksessä törmännyt syöpäopiskeluissa professoriin jonka kuvittelin olevan isäsi! 🙉 Miksi edes olen ajatellut niin pitkälle tosin... 😁

   Poista
  3. Tää on ilmeisesti aika yleinen harhaluulo, sillä olen tosi monesti saanut kyselyä tästä lääkärihommasta. :D Mutta tässä olet ihan oikeassa, isäni on professori mm. lääkiksessä. :) Ei kuitenkaan lääkäri.

   Poista
 2. Aaaivan! Mielenkiintoista! Ei sulla oo ikinä ollut kiinnostusta? 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Kyllä tämä oma luovempi alani on enemmän se mun juttu! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -