OSTOSLISTALLA: SOHVAPÖYTÄ

Meillä on tulossa kotona aivan uusi tilanne: sisustukseen täytyy tehdä muutoksia, vaikka tykkään nykyisestä. Kotimme joutuu baby proofingin kohteeksi ja terävät kulmat täytyy suojata tai päästä niistä kokonaan eroon. Suurin riski kasvavalle vauvalle on ehdottomasti metallinen sohvapöytämme. Meidän olohuonettamme on koristanut jo vuosia HAY Tray Table -sohvapöytä, joka on vauvan kannalta disaster waiting to happen.

Haaveilen pyöreästä sohvapöydästä ja minua miellyttää etenkin marmoripöydät tällä hetkellä. Runko saisi olla joko musta, valkoinen tai messinkinen. Toisaalta myös puinen miellyttää silmääni. Miten sohvapöydän valitseminen voikaan olla näin vaikeaa?
1. Ox Denmarq O -sohvapöytä

2. Ellos Home Studio -sohvapöytä

3. Gubi TS -sohvapöytä

4. Ellos Rock -sohvapöytä

5. Ellos Accent -sohvapöytä

Marmori on hintavaa, mutta etsin sohvapöytää pitkäksi aikaa, joten olen valmis siihen panostamaan. Jos haluaa löytää pöydän halvemmalla, on myös vaihtoehtona lasipinta, missä on marmori-imitaatio.

Kevään aikana täytyy tehdä tämä hankinta, mutta onneksi on vielä hetki aikaa miettiä, mitä oikeasti haluaa.

Kuvat: Zarro, Pinterest, Vepsäläinen, Room21, Ellos

4 kommenttia:

 1. Täytyy tunnustaa, että itse en niin marmoripöydistä niin syty, mutta toivottavasti löydät mieluisan pöydän! :) Ei varmastikaan ole helppoa päättää, mutta onneksi on valinnanvaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ja näitä vaihtoehtoja tuntuu tulevan koko ajan lisää, apua!

   Poista
 2. No onhan toi aika hullua maksaa 700e sohvapöydästä 😂 mutta kaikki tyylillään :) oletko vilkuillut Kodin1 nettisivuja? Siellä on tällä hetkellä alessa kivan näköisiä marmorisia sohvapöytiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. :) Jos olisin töissä tällä hetkellä, voisin hyvinkin ostaa kalliin sohvapöydän. Nyt kaveri vinkkasi 75€ maksavasta Jyskin pöydästä, joka on huomattavasti lompakkoystävällisempi minulle vanhempainvapaalla olevalle. :D Täytyy tsekkaa toi Kodin1 myös! Täytyy kuitenkin myöntää, että kalliimpien ja esim tuon Jyskin pöydän erot ovat kuin yö ja päivä, mutta tähän tilanteeseen se edullisempi vaihtoehto on enemmän kuin täydellinen. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -