Sunday is my soulmate

Sunnuntait. ♥ Sunnuntait tarkoittavat meillä perhepäivää. Eilen olin ystävieni kanssa juhlimassa yhden ystävämme syntymäpäivää. Vietimme ihanan illan illallisen ja hyvien drinkkien merkeissä. Onneksi päätin lähteä suhteellisen aikaisin jo kotiin, sillä tiesin, että Lilja herää joka tapauksessa samaan aikaan kuin tavallisestikin. Nukuttua sain noin kuusi tuntia, joka ei itseasiassa ole hassumpi saldo.

Tänään oli sitten ihana viettää meikitön päivä, lähteä perheeni kanssa kävelylle kiertämään Töölönlahtea ja päättää iltapäivä vielä F8:n brunssiin. Laskiaissunnuntain kunniaksi tarjolla oli laskiaispullia, nam!

Kävimme myös ostamassa itkuhälyttimen, sillä tarkoitus on pian siirtää Lilja nukkumaan omaan huoneeseensa. Mieheni mielestä se voisi tapahtua tänä iltana, minä taas mielelläni pitäisin tytön meidän makuuhuoneessa vähän pidempään. En siksi, että tyttö ei pärjäisi, vaan minusta on mukavaa kun hän nukkuu lähellämme. Well, We'll see.


Ensi viikolla on tarkoitus käydä poliisiasemalla hankkimassa Liljalle ensimmäinen passi, kirpparipöytä täytyy tyhjentää ja näiden lisäksi haluan käydä katsomassa ystäväni uutta kotia. Muuten viikosta saisi tulla vähän rauhallisempi, kuin tästä kuluneesta viikosta. Olimme Liljan kanssa aika paljon menossa ja sen huomaa nyt omassa jaksamisessa.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -