Kauniit lastenvaatteet ja käytännöllisyys kulkee käsi kädessä

Kaupallisessa yhteistyössä Lindex Baby

Maanläheisiä värejä, kauniita ja trendikkäitä vaatteita – ei ehkä se kuva, mikä monella on ollut heti mielessä Lindexin vauvojen vaatteita ajatellessa. Täytyy myöntää, että yllätyin itsekin kävellessäni heidän liikkeeseen. Lindex on aikaisemmin ollut meidän luottopaikka, kun tarvitsemme yöpukuja, perusneuleita, -bodyja ja sukkia. Edelleen olen sitä mieltä, että heillä on erittäin hyvin hallussa nuo laadukkaat perusvaatteet, mutta heiltä löytyy niin paljon muutakin!

Meidän lempivärit Liljan pukeutumisessa on ollut pitkään jo maanläheiset sävyt ja erityisesti ruskean eri sävyt. Voitte vain kuvitella, miten innostuin, kun Lindexin Forumin liikkeessä oli kokonainen hyllyväli näitä sävyjä – rehellisesti sanottuna olisin voinut tyhjentää kaikki ne hyllyt! Erityisesti ihastuin tähän oravaneuleeseen, joka on saanut tällä viikolla hurjasti ihailua tutuilta ja tuntemattomilta. Se on ihan hurjan söpö! Liljalla se on koossa 86. Neuleissa onkin hyvä, että usein sen voi ottaa yhden koon isommassa koossa, kun mitä lapsi tavallisesti sillä hetkellä käyttää. Menee nyt oversizena ja lapsi kasvaa siihen pikkuhiljaa!


Toinen vaatekappale, mihin iskin silmäni oli ribbileggingsit, jotka löytyy useassa eri värissä. Ihanan pehmeää luomupuuvillatrikoota ja ribbineulosta. Ribbileggingsit ovatkin olleet hyvin trendikkäitä ja haluttuja viimeisen vuoden ajan ja itsekin liputan näiden puolesta – vaate, joka pitäisi löytyä jokaisen lapsen vaatekaapista! Tässä edullinen vaihtoehto (9,99€!) monille muiden merkkien turhankin kalliille housukaksosille. Nämä toimii myös meidän hoikalla tytöllä, mutta eivät ole ihan yhtä slimmit, kun monien muiden merkkien vastaavat, joten menevät vähän reitevämmällekin lapselle. Leggingsien käyttöikä pitenee myös käytännöllisellä taitetuilla lahkeensuilla. Tällaisia ominaisuuksia vaatteissa arvostaa varmasti jokainen vanhempi! Näitä aion ehdottomasti hankkia lisää ennen päiväkodin aloitusta. Liljalla on näistä housuista käytössä koko 80.

Nämä Lindexin lastenvaatteet ovatkin mielestäni ihan mahtavia päiväkotia ajatellen – tyylikkäitä, kestäviä, ekologisia ja järkevän hintaisia – yksinkertaisesti järkeviä lastenvaatteita!

Lindex Baby -vaatteissa käytetään orgaanista GOTS-sertifioitua puuvillaa, joka tarkoittaa sitä, että vaatteet ovat aina ekologisesti tuotettuja. Ulkovaatteet, joissa ei ole GOTS-merkintää, ovat valmistettuja kierrätysmateriaaleista.


Kauniiden lastenvaatteiden lisäksi Lindex lanseerasi tällä viikolla uuden Lindex Baby Home -sisustusmalliston. Söpöjä (ja myös vaatteisiin mätsääviä!) tekstiilejä, sisustusesineitä, uniriepuja ja pyyhkeitä – kaikki tietysti vaatteiden tavoin orgaanisesta puuvillasta ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja!

Tämä kuumailmapallokuvioitu pussilakanasetti saa pehmeytensä lisäksi plussaa siitä, että pussilakanan voi sulkea neppareilla, jotta peitto pysyy lakanassa!

Pussilakanasetin lisäksi Lilja sai pupu-uniriepun, kuumailmapallotyynyn ja harmaan ohuen peiton. Nämä ohuet vauvanpeitot ovat muuten todella käteviä matkoilla! Saa kivasti suojattua pienen päiväunia lentokoneessa ja matkarattaissa.

Kuvissa näkyvä vaate on tämä valkoinen ihanan hempeä Pointelle-kuvioinen body. Siinä on jopa pitsireunat!


Mikäli ihastuitte johonkin postauksessa näkyvään tuotteeseen, haluan vinkata teille, että kaikki kaikki Lindex Baby -tuotteet ovat -20% alennuksessa viimeistä päivää tänään sunnuntaina 2.2.2020!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -