Olohuoneen uudistunut ilme + Alennuskoodi

Kaupallisessa yhteistyössä Desenio kanssa.

Olohuoneemme on kevään aikana kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Kaikki alkoi siitä, kun huoneeseen tuli uusi matto. Uusi kaunis, laadukas ja oikean kokoinen matto. Tuntui, että se matto nosti huoneen potentiaalia hurjasti. Yhtäkkiä alkoi tuntumaan siltä, että uuden maton kaveriksi tarvittaisiin muutakin uutta sisustusta. Sohvan takana seinällä ollut vaalea karttataulu tuntui katoavan seinään ja tuntui yksinkertaisesti tylsältä. Nyt tarvittaisiin vähän kontrastia ja särmää. Ystäväni kanssa palloteltiin ideoita ja syntyi idea tauluseinästä – useampi erikokoinen mutta silti yhteensopiva taulu samassa rykelmässä.

Menin Desenion verkkokauppaan ja klikkasin itseni heidän "tauluseinät" -välilehteen, missä voi inspiroitua ja nähdä, miltä eri taulut näyttävät yhdessä. Ihan mahtavia inspiraatiokuvia, joita voi myös selata huoneiden mukaan.

Tämän postauksen lopussa minulla on teille myös alennuskoodi, joka on voimassa vain parin päivän ajan!
Minulla oli tällä kertaa visio siitä, että haluaisin vähän mustavalkoista, mutta kuitenkin tuoda vähän lämpöä taulujen kautta. Se oli selvää ainakin, että kehyksistä tulisi mustia! Kehykset tilasin myös Deseniolta samalla, kun tilasin julisteet. Niin ihanan helppoa, kun ei tarvitse erikseen metsästää muualta sopivia kehyksiä.
Taulut, jotka koristavat meidän olohuoneen seinää:

Shades of Red (50x70)

Texture Line Faces (30x40)

Shiny Shades (30x40)

Shoulder (21x30)

Femme Study no2 (21x30)

Uusilla tauluilla huoneen ilme muuttui kyllä kertaheitolla! Saimme olohuoneeseemme juuri toivottua twistiä.Alekoodilla LIFEOFLOTTA25 saatte 25% alennusta julisteista 26.-28.5.2020 (Koodi ei koske kehyksiä eikä handpicked- tai persoonallisia julisteita).

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -