Vauvoille ja taaperoille mehujäätä – Helpot Fruktmums -mehujäät!

 Kaupallinen yhteistyö Semper


Kesä, ihanaa kun olet täällä! Meitä on viime viikkoina hellitty uskomattomilla helteillä ja ainakin meillä se tarkoittaa sitä, että taapero haluaisi syödä jäätelöä joka päivä – ja vain ja ainoastaan jäätelöä. 

Kesä on ihanaa aikaa, mutta se voi olla hieman haastavaa ruokailun puolesta myös perheen pienemmillle. Kuumalla ei välttämättä ruoka maistu ja ruokailuun kaipaa raikkautta – kyllä mäkin aikiuisena mielummin syön raikkaita salaatteja ja muutenkin kevyemmin kesällä. 

Yksi oiva tapa saada lapsi syömään terveellistä välipalaa on tarjoilla se mehujään muodossa! Mä olin niin iloinen, kun tajusin tehdä terveellisiä mehujäitä, jotka uppoavat ainakin meidän esikoiselle samalla tavalla, kuin kaupan valmiit runsaasti sokeria sisältävät vaihtoehdot. 

Semperin Fruktmums -hedelmäsoseet ovat olleet meillä jo pitkään lemppareita, mutta en ole koskaan aikaisemmin tehnyt niistä mehujäitä. Fruktmums -hedelmäsoseet eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria ja ovat 100% hedelmää. Sateenkaarijäätelöt hedelmäsoseesta

Ainekset (6kpl)

Vihreä kiivi 1 kpl
Semper Kiiviä & päärynää prk (me skipattiin tämä, koska tarjottiin myös alle 8kk ikäiselle)
Semper Mango 1 prk
Semper Fruktmums Päärynä 1 pss
Semper Fruktmums Mansikka 1 pss
Tuoreita mustikoita kourallinen
Jäätelömuotteja tai kertakäyttömukeja ja jäätelötikkuja

Tee näin: 

1. Kuori ja viipaloi kiivi. Aseta yksi viipale jokaiseen jäätelömuottiin. 

2. Lisää erivärisiä soseita kerroksittain muotteihin noin 1 rkl jokaista makua. Lisää mustikat ja puutikut. 

3. Laita pakastimeen vähintään 5 tunniksi. 

4. Ota jäätelöt pakkasesta ja huuhtele muotteja veden alla, niin jäätelöt irtoavat helpommin. Nauti! Tämä kokeilu oli todellakin success ja tehdään näitä mehujäitä taatusti jatkossakin. Reseptiä on helppo muutella oman maun mukaan tai käyttää juuri niitä aineksia, mitä kaapista sillä hetkellä sattuu löytymään. Toivottavasti tekin löydätte tästä hyvän välipalan lapsillenne kesän kuumille päiville! 

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -