Chloe Schuterman

Bongasin netistä äsken jotain omasta mielestä aika uskomatonta. Nimittäin ruotsalaisen Chloe Schutermanin blogin. Tyttö on vasta 12-vuotias, mutta pukeutuu jo todella tyylikkäästi ja muodikkaasti. Ehkä hänen äidillä Nathalie Schutermanilla on osuutta asiaan, mutta silti!

Huomatkaa, että tytöllä on Balenciagan clutch kädessä (!!!).

Jään odottamaan muutaman vuoden ja katotaan vaan sitten millanen tyyliniekka tästä tytöstä vielä kehityy. 

Kuva: Chloeschuterman.chic.se

7 kommenttia:

 1. 12 :O toisaalta tosi kunnioitettavaa että ihmisellä on noin upea tyyli noin nuorena muttamutta toisaalta oma siskoni on kans 12 ja leikkii vielä joskus belvilleillä ja lapsuus loppuu kumminki aikanaan ja aikunen ehtii olla kauan.. noh kumminkin ihana tyyli:)

  VastaaPoista
 2. r-ii: Joo, toisaalta koen ihan pientä kateutta ihanista laukuista, mutta toisaalta oon aika kauhuissani. En mä ainakaan haluais, että mun lapsi ihan noin äkkiä "aikuistuu" sitten. :D Mutta toisaalta ton tytön kiinnostuksen kohteet varmaan kulkee jossain ihan muualla kun barbeissa (en tiedä mitä belvillet on mutta luultavasti jotain samaa? :D) joten miksipä ei sitten tee sitä mikä kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 3. r-ii: Joo, toisaalta koen ihan pientä kateutta ihanista laukuista, mutta toisaalta oon aika kauhuissani. En mä ainakaan haluais, että mun lapsi ihan noin äkkiä "aikuistuu" sitten. :D Mutta toisaalta ton tytön kiinnostuksen kohteet varmaan kulkee jossain ihan muualla kun barbeissa (en tiedä mitä belvillet on mutta luultavasti jotain samaa? :D) joten miksipä ei sitten tee sitä mikä kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 4. mun on kans pakko myöntää, että onhan tällä tytöllä aivan mahtavia asukuvia blogissaan! mutta silti jokin vähän kauhistuttaa. ton ikäsen pitäis kuitenki jollain tapaa olla vielä lapsi :o

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Oon ihan samaa mieltä. :)

  VastaaPoista
 6. siis belvillet on justiinsa tätä barbiluokkaa ne on tavallaan legoja mutta sellasia"hienonpia" ja pienenpiä prinsessa yms jutskuja:) niinhän se monella menee että eka puetaa nukkeja ja sitte itseään tolla likalla vaan vähä tavallista aiemmin (ja tyylikkäämmin ku monilla) :) ja noi asukuvat on kyllä hienoja:)

  VastaaPoista
 7. r-ii: Joo kiitos tarkennuksesta. Kun ei oo pikkusiskoja niin ei oikein pysy kärryillä noista. :D Oon vieläkin järkyttyny siitä, että jotku bratzit on syrjäyttäny barbit. Ne kun kuulu mun lapsuuteen tooodella vahvasti. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -