Wonderbra it is

Mun ensimmäinen Asoksen paketti ei oo tullu vielä mutta Evis huomas, että Asoksella on Wonderbran rintsikoita alennuksessa ja, koska postikulujakaan ei oo niin lähti tilaus heti menee.

£28 ja £17,50

Ennen ei ois tullu kuuloonkaan, että maksaisin edes noin paljon rintsikoista, mutta sitten kokeilin ja ymmärsin noiden mahtavuuden. Jos siis haluaa päivittää vähän alusvaatevarastoa niin ei kun tilaamaan! Ja ihan vertailuna: Noi olkaimettomat maksaa Nelly.com:lla 73,90e!

8 kommenttia:

 1. Mikä noissa on se juju sitten? :D Miksi ne on paremmat

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: En osaa selittää, ne vaan istuu jotenkin toooodella hyvin. Kokeilemalla se selviää. ;)

  VastaaPoista
 3. Teetkö postausta siitä e.l.f -tilauksesta? :) Oon nimittäin tekemässä tilausta sinne tässä pian ja olisi kiva kuulla sun kokemuksia!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voi kiitos muistutuksesta, teen sen heti kun vaan saan aikaiseksi eli pian! :)

  VastaaPoista
 5. Miten menee koot?
  Jos Changen liiveissä ollut 65dd, mitähän kannattaisi käyttää sitten noissa?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Mulla ei oo itellä kokemuksia changen liiveistä joten en osaa valitettavasti verrata! Mutta oma koko on sama noissa ku muissakin. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Mulla ei oo itellä kokemuksia changen liiveistä joten en osaa valitettavasti verrata! Mutta oma koko on sama noissa ku muissakin. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Mulla ei oo itellä kokemuksia changen liiveistä joten en osaa valitettavasti verrata! Mutta oma koko on sama noissa ku muissakin. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -