Huulipunametsästys

Kävin tänään Emman kanssa keskustassa ja mulla ei oikeastaan ollu ku yksi asia joka oli hankintalistalla: Oranssiin taittava huulipuna. No ei löytyny.

Myyjän kanssa testattiin varmaan 20 eri sävyä, ja tässä oleva Sisley:n huulipuna oli kaikista paras, mutta reilu 35e hinta tuntui turhan kalliilta.

Onko kenelläkään suositella oranssiin taittavaa huulipunaa jonka hintalaatusuhde on ok ja tärkein juttu: se on matta?

16 kommenttia:

 1. Kyllähän tuo oranssilta näyttää (vai hämääkö valaistus?). Ainakin sopii sulle tuo väri hyvin!

  VastaaPoista
 2. toi sävy kyllä sopii sulle aiva perfecto!! mut en kyllä mäkää maksaisi 35e huulipunasta, en todellakaan.. no toivottavasti löydät halvemman vastaavan:)

  VastaaPoista
 3. YSL:n huulipunat on ihan parhaita! :) Mutta ne kyllä on sitten sen yli kolme kymppii..

  -B-

  VastaaPoista
 4. Minna : Joo se onki, mutta liian kallis. :D

  r-ii: Toivottavasti, tai muuten joudun satsaamaan ja syömään tonnikalaa. ;) no ei nyt ihan!

  Anonyymi: Joo YSL:lle on tulossa ens viikolla kuulemma uudet sävyt ja niissä on kuulemma ihania oransseja nii pitää sit käydä tsiigaa. ;)

  VastaaPoista
 5. Mullapas on täydellinen Revlonin mattapuna-sarjasta! mutta sitä tuskin valmistetaan enää, koska ite ostin sen ja pari muuta joku vuos sit alesta :-(

  VastaaPoista
 6. Mikaela: Itseasiassa mä sain idean siitä ku näin miten hyvältä se näytti sulla siinä yhessä fb-kuvas. :D Mutta kysyin niin Revlonia ei enää muutenkaa myydä suomessa. :/

  VastaaPoista
 7. lumenen natural coden huulipunat maksaa alle kympin kipale ja mielestäni sieltä löytyy oranssiin taittava huulipuna? tai sellainen persikkainen sävy.. muistaakseni mimmi more to lovesta omistaa ainakin sellaisen!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Hei kiitos vinkistä, pitää käydä tsekkaa! :)

  VastaaPoista
 9. Ihan törkeen kiva toi sävy sun huulissa! Mäkään en ostaisi noin kallista huulipunaa. Ripsari tai meikkivoiden tuon hintaisena olisi vielä MELKEIN ok, mutta ei huulipuna jotenkin..:D

  VastaaPoista
 10. Juu ja mikaelan kommenttiin viitaten, veikkaan, että revlonin mattapunia vois löytyä ebaysta. Mä ainakin ostin Revlonin meikkivoiteen sieltä!

  VastaaPoista
 11. Itsellä on Oriflamen Giordani-sarjan huulipuna, nimeltään Coral Red ja ainakin minulla taittaa oranssiin. :) Todella laadukas huulipuna, pysyy tosi hyvin!

  VastaaPoista
 12. AnsQ: Niimpä, vitsi tyttöjen (jotka meikkaa siis) elämä tulee kalliiksi. :D Pitääpä tsekata, vaikka mielellään kyllä kokeilen sitä punaa ennen ostamista. :D

  Anonyymi: Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 13. Oon ainaki lukenu et Makeup Storen valikoimasta löytyis oranssiin taittuvaa :) Sävyn nimi taitaa olla Prairie ja oiskohan n. 17€ :) Sit on kans just se Lumenen Natural code sävy 4 satin coral joka on sit ehkä vähä pinkkiin taittuva :)

  VastaaPoista
 14. anna: Joo oonki kattonu sitä ja se maksaa 19e, pitäis käydä kokeilemassa. :) Pinkkiin taittavaa en halua. :D

  VastaaPoista
 15. Isadoralla on joku mikä ainakin mun huulilla näyttää oranssilta ja tuntuu kivalta ja matta eikä kovin kallis!

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: Pitää käydä kattoo! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -