Sunnuntaita

Mun viikonloppu on menny niin nopeesti etten oo tänne edes kerenny mitään kirjottelemaan. Perjantai meni töissä ja yhdeksän jälkeen lähdin sitten töistä kavereiden kanssa viettämään vähän iltaa. Ei se ihan väärin oo työpäivän jälkeen saada skumppalasi käteen.

No lauantai menikin sitten pientä dagen efteriä kärsiessä ja illalla meillä oli töissä inventaario joten kymmeneen asti illalla olin siellä. Nyt mä oon myös lähdössä töihin tässä ja sinne meneekin mun sunnuntai. Oottehan muistanu siirtää kelloja?

T. Lotta the pallopää.

4 kommenttia:

 1. näytät tossa kuvassa ihan pallokalalta :D hehe.

  VastaaPoista
 2. sulla on kiva blogi (===
  rupesin lukijaks && mullakin on blogi :---) !

  http://ellubba.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tiia: Noniin on! ;)

  Anonyymi: Älä! :D ... ja onneks kommentissa luki, että näytät kuvassa eikä, että oot pallokala. :D hahhah.

  ellubba: Voi kiitos! Toivottavasti tykkäät. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -