Wallet

Lompakko alkaa olemaan aika ajankohtainen hankinta kun tämän hetkiset (vaihtelen kahden välillä) lajitoverit on alkanut näyttää vähän vanhenemisen merkkejä. Eikä hyvällä tavalla, vaan siis ovat hajoamassa.

Pitkäikäinen, laadukas, tyylikäs, ajaton, kaunis ja aito nahka ovat tuntomerkit uudelle lompakolle.

Mulberryn Daria Continental on ylivoimainen suosikki, mutta kolmesataa euroa lompakosta on ehkä vähän kohtuuton. Sen takia mulla onkin näitä muitakin vaihtoehtoja kuten noi Michael Korsin mutta niissäkin on vikansa. Vasemman puoleinen on nimittäin sama lompakko kun äidilläni (paitsi hänen lompakossa on kultaiset yksityiskohdat) enkä välttämättä halua samaa. Ehkä perin tämän sitten kun äiti kyllästyy. ;) Oikeanpuoleinen taas näyttää ihan kivalta oikeesti mutta noiden muiden rinnalla se ei jotenkin näytä niin kivalta enää. Ja niin tuo Marc by Marc Jacobs on tosi kiva, mutta en oo nähny noita vielä! Pitää pitää silmät auki Stockalla jos noita tulisi sinne, siinä olisi meinaan potentiaalinen vaihtoehto! :)

9 kommenttia:

 1. vaikka noi mulberryn lompakot onkin niiiin ihania niin munkin mielestä 300€ lompakosta on aika paljon, jos kyse olis laukusta niin eri asia :-D

  VastaaPoista
 2. Milla: Niimpä ku tolla saa jo yhen Michael Korsin Hamilton laukun. ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollu lompakkometsästys varmaan 2 v käynnissä, mutta mistään ei tunnu löytyvän kivaa :D Pitäis olla tollanenleveen mallinen, nahkaa, hopeilla yksityiskohdilla ja sellanen että se aukee tolleen kokonaan niinkun toi marc jacobsin ja siinä pitäis olla vielä tollanen läpinäkyvä korttikohta johon sais valokuviakin :D Mut niin joo, musta noi kaikki tossa olis kivoja :)

  VastaaPoista
 4. paras on toi marc by marc jacobs! :) söppänä ja ihanan klassisen näköinen.

  VastaaPoista
 5. Heini: Nii ois, mutta hinta sais olla vähän pienempi. :D

  Anonyymi: Niinhän se on. :)

  VastaaPoista
 6. Saako sun s-postiin lähettää linkin "salattuun" blogiin jota siis ei saa lukea muut kun kutsutut?:) Kuullostaa ehkä oudolta, mutta en halua avata blogia kaikille maailman ihmisille vaan että tietää ketkä sitä edes käyvät kurkkimassa joskus :)

  VastaaPoista
 7. Itse ostin pari kolmea viikkoa sitten Stockalta eri mallisen Jacobsin, mutta tota mallia oli kyllä kanssa tarjolla! :)

  Korsin lompakkojen nahka ei ainakaan kaikissa malleissa ole mitään parasta, tuntuu lähinnä muovilta! Käyppä tsekkaamassa postaukseni aiheesta :)

  http://nniinkuinnirsofashion.blogspot.com/2011/03/muoviankkalompakko.html

  VastaaPoista
 8. Nirso: Harmi ettei sillon ku mä oon käyny kattoo nii ollu tota. :( Joissain MK-lompakoissa on aika kovaa nahkaa, niinku laukuissakin, mutta on niitä pehmeitäkin! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -