020

Jännä ajatella, että joskus yläaste-/lukioikäisenä mä en juurikaan koskaan käyttänyt mitään huulikiiltoja, huulipunista puhumattakaan. Nykyään tunnen suoraan sanottuna itseni alastomaksi ilman jompaa kumpaa. Kerrankin löysin laukustani 12 huulikiiltoa. Siis yhdestä laukusta! Woops.

No pari päivää sitten ostin tän uuden Maybellinen Colorsensational popsticks -huulipunan sävyssä 020 Tropical Pink ja oon vähän rakastunu tähänkin. Tän koostumus on huulikiiltomainen huulilla eikä mikään superpeittävä mutta mitä enemmän sitä huulille levittää sen peittävämmäksi se tulee.
Itse tuote on vähän tommonen läpinäkyvä. Ja mainitsinko jo, että tää tuoksuu ihan karkilta? Lotta approves!

9 kommenttia:

 1. Ai siitä tulee kuitenki pigmenttiä! Kun katselin tuota kerran ohimennen ja näytti siltä, että vain vähän säväyttää - täytyyki tarkastella uudemman kerran ;)

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihan uskomattoman hyvältä ja syötävältä! Puikossa ja huulilla :---)

  VastaaPoista
 3. Elina: Joo tosiaan jos vain yhden kerroksen laittaa niin ei siitä paljoa väriä tule, mutta enemmän kun laittaa nii volá! :)

  Maukku: Eikö! :) Ja tuoksuu syötävältä vielä!

  VastaaPoista
 4. tää ei nyt liity aiheeseen :D mutta onko sun perhe rikas ku sulla on aika paljo kaikkia merkki laukkuja etc? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Omilla rahoillani olen ne ostanut joten kai minä sitten olen rikas. ;) Eli ihan normaali opiskelija joka tekee töitä ahkerasti opiskelujen ohella ja säästää rahaa vähän luksukseen välillä. :)

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi sulla ja olet tosi kaunis! Toi huulipuna/kiilto näyttää aivan ihanalta. Mistä ostit omasi tai mistä noita saa? Esim. Citymarketissa ei ollut kuin niitä tavallisia huulipunia, ei noita pop stickeja, taitaa olla kausituote. Pitää varmaan mennä Sokokselle tai Stockalle.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitos! :) Ostin ton just Stockalta, siellä niitä oli ainakin paljon. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -