040712

On niin väärin, että kun ulkona on vihdoin kunnon helteet niin mä joudun olemaan töissä. No onneksi menin tänään vasta neljän jälkeen töihin joten käytiin Joonaksen kanssa sitä ennen syömässä kinkkibuffassa, shoppailemassa Iittalassa ja nauttimassa auringosta Espalla. Laitoin päälleni mekon jonka äiti oli ostanu kaksi vuotta sitten Lontoosta mutta katosi kodimme kaappeihin about samoihin aikoihin ja löytyi vasta nytten. Iskä sanoi ettei tää enää mahtuis mun päälle joten in your face daddy!

Mekko Lontoosta, kengät Stylesnob, laukku Marc by Marc Jacobs ja kello Michael Kors.
Aurinkolasit Forever21.


Töiden jälkeen menin vielä Joonaksen ja hänen kavereiden kanssa puistoon istumaan ja nauttimaan pari siideriä. Nyt pitäis vielä jaksaa sunnuntaihin asti töissä ja sen jälkeen koittaakin kahden viikon kesäloma taas! Kuka idiootti muuten tekee kesälomallakin töitä? Mulla ois alkanu torstain jälkeen loma mutta tietysti teen vielä siinä viikonlopun töitä kiltisti. Dumbass!

9 kommenttia:

 1. Klänningen är från Paris, komentarer mammans

  VastaaPoista
 2. Mamma: Den här klänningen är från London, från Paris köpte du en blå silkesklänning. :)

  VastaaPoista
 3. Ois kiva tietää millä oikeudella kutsut aasialaisia kinkeiksi?! :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Enhä mä aasilaisessa ravintolassa käynytkään vaan KIINALAISESSA. Joten yleisesti aasialaisista ei ole ollut edes puhe. :)

  VastaaPoista
 5. Niin, mut eihän sulla varmaan siltikään ole oikeutta sanoa kiinalaista "kinkiksi" vai onko :) luulis, että yleistä blogia kirjoittavana miettisit sanojasi ennen kuin julkaiset ne.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Hei camoon nyt oikeesti. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiinalaiset kutsuu itseäänkin kinkeiksi (tunnen useita), eikä se ole yhtään sen rasistisempi tai halventavampi ilmaus kuin vaikka "jenkki". Faktat kondikseen ennenku tullaan huutelee! Sillä välin voisit hankkia parempaa tekemistä kuin blogeissa märiseminen turhanpäiväisistä asioista :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -