23012013

Tein tänään tänne videon, mutta arvatkaa vaan ehtikö se ladata ennen kun lähdin töihin joten se tulee nyt mutta on siis päivällä kuvattu!Just tulin siis nyt töistä kotiin ja Joonas oli siivonnu ja tulppaanejakin löytyi olkkarista!

Huomenna aika samanlainen päivä; koulua ja töitä!

9 kommenttia:

 1. Eikä! Ihan huikeeta että sun poikaystävä on Voice on Finlandissa! :) Pitääkin perjantaina kuunnella korva tarkkana! Ainakin siinä sun laittamassa videossa se lauloi niin hyvin, että uskon jatkopaikan auenneen ;)

  VastaaPoista
 2. Sulle olis haaste mun blogissa! :)

  jjjennn.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Hei, näin tässä yhtenä päivänä voiceof finlandin mainoksen ja siinä yks mies näytti ihan sun Joonakselta? Onko mahdollista? :D

  VastaaPoista
 4. Lindsay: Joo huomenna on sitten jännät paikat! ;)

  Jenni: Pitää käydä kurkkaa! :)

  Anonyymi: Just tossa videollakin kerroin, että poikaystäväni siellä on huomisessa jaksossa joten kyllä. :D Telkkari päälle huomenna sitten!

  VastaaPoista
 5. Vau, Joonas oli ihan huikea!! En ymmärrä noita valmentajia miksei ne käänny :D Mun mielestä monta menny vikaan. Onneksi Paula käänty ja Paula oliki ihan innoissaan! ;D

  VastaaPoista
 6. Lindsay: Joonas kiittää. ;) Sai kyllä olla poikaystävästä ylpee! :)

  VastaaPoista
 7. Joonas oli kyl ihan mieletön, upeeta! Toivotaan, et ääni riittää pitkälle! :)

  Ps. Voit myös kertoa poikaystävälle, että jos se pääsee vetään Breaking Benjaminia lavalle niin voisin itkeä onnesta, haha!

  VastaaPoista
 8. Paula: Joonas kiittää! :) Itseasiassa Breaking Benjamin on yks mun poikaystävän lemppareista ja se tykkää sitä laulaa. :D Voin sanoo et laittaa youtubeen niitä! ;)

  VastaaPoista
 9. http://www.youtube.com/watch?v=L7_zg04gJM4 Tässä on muuten tota Breaking Benjaminia muutama vuotta sitten äänitettynä. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -