Aspiriinikuorinta

Olin vähän epäluulonen kun työkaverini kertoi, että kasvot ovat kuin silkkiä sen jälkeen kun murskaa aspiriiniä kasvoille ja laittaa kerroksen  Freemanin Enzyme Mask Pineapple -naamiota naamaan, antaa vaikuttaa hetken ja huuhtelee pois. Kuulostaa minusta pahasti lääkkeiden väärinkäytöltä mutta kun kaverini sitten kertoi, että työpaikkamme kosmetologit tätä kehuvat niin mielenkiintoni heräsi.

Mulla on aina ollut suht hyvä iho. Finnejä ilmestyy oikeastaan vain leukaan ja se onkin nyt puolen vuoden ajan kiusotellut oikein huolella. Nyt olen vaihtanut kaikki puhdistustuotteeni uusiin (voisin niistäkin tehdä jossain vaiheessa postauksen, olen nimittäin ihastunut niihinkin aika huolella) on ihoni selkeästi palautumassa takaisin normaaliksi. Ihoni, varsinkin poskien iho, on aina ollut todella pehmeä eikä minulla ole niissä koskaan ollut epäpuhtauksia mutta välillä on ihana hemmotella vähän ihoa ja saada siitä oikein ekstrapehmeä!

Tämä kuorinta ei todellakaan tule kalliiksi, tarvitset vain kaksi aspriinitablettia ja Freeman Enzyme Mask Pineapple naamiota! Aspiriiniä saa 20kpl reilulla neljällä eurolla apteekista ja naamio maksaa vitosen luokkaa ja on saatavilla ainakin Stockmannilla!


Miksi tämä kuorinta sitten toimii? Aspiriinissä on BHA-happoa eli asetyylisalisyylihappoa joka kuorii ihoa myös ihohuokosten sisältä ja Freemanin ananasnaamiossa taas on AHA-happoja jotka myös kuorivat ihoa. Kun nämä BHA-hapot ja AHA-hapot yhdistyvät on paras kuorintateho taattu!

Miten tätä kuorintaa sitten käytetään?

Ota kaksi aspiriinipilleriä, tipauta pari pisaraa vettä päälle. Kun vesi imeytyy pillereihin ne murenevat ja muuttuvat massaksi joka on helppo levittää kasvoille. Levitä pyörivin liikkein jotta massa kuorii kunnolla. Jos jossain kohtaa kasvoista on herkkä iho niin ei välttämättä kannata hirveesti pyöritellä rakeista massaa vaan sillon kannattaa vain sivellä hellästi massa ohuesti kohdan päälle.

Kun aspiriini on kasvoilla niin seuraavaksi levitä päälle ananasnaamio ja anna vaikuttaa hetki. Sanoisin, että hyvä aika on noin 2-10min, riippuen kuinka herkkä iho on. Lyhyempikin aika voi riittää. Tämän jälkeen huuhtele kasvot ja laita kasvovoide ja feel it! Ihan uskomattoman silkkinen iho!

Epäpuhtauksien pitäisi myös vähentyä, koska BHA- ja AHA-hapot puhdistaa kuollutta solukkoa ja tukkeutuneita ihohuokosia ja asetyylisalisyylihappo lievittää tulehduksia.

Suosittelen kokeilemaan! :)

13 kommenttia:

 1. Voi vitsi kuulostaapa jännältä! Harmi vaan että mulla tuo Freemanin ananasnaamio aiheutti ihan järkyttävät kirvelyt joka kerta silmiin vaikka en laittanut lähellekkään silmänympärysihoa, jouduin heittämään roskiin :S Ois kyllä kiva testata tätä..kävisköhän joku muu naamio?

  VastaaPoista
 2. Hei oliko siu poikaystävä voice of finlandissa? :> taisin nähdä tutu kasvot mutta en oo ihan varma

  VastaaPoista
 3. Täytyypi kokeilla ! Mutta asiasta kukkaruukkuun: näinkö äsken avomiehesi Voice of Finland mainoksessa ?;)

  VastaaPoista
 4. On niin uskomaton yhdistelmä, että tätä on kyllä pakko kokeilla viikonloppuna!;)

  VastaaPoista
 5. Maia: Eikä, mulle tuo ei aiheuttanu mitään vaikka mulla on herkkä iho ja herkät silmät! Mutta siis mikä vaan naamio jossa on noita AHA-happoja käy. Eli joku entsyyminaamio vaan kehiin, en valitettavasti vaan tiedä muita mutta varmasti löytyy! :)

  Anonyymi: Näit ihan oikein! Perjantaina jännätään. :)

  Anonyymi: Suosittelen! :)

  Anonyymi: Suosittelen! :) Kyllä ihan oikein näit. ;) Perjantaina siis telkkarin ääreen!

  Hjenn: Kannattaa, iho muuttuu ihan silkkiseks! :>

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, pakko kokeilla! :-)

  VastaaPoista
 7. Oudot asiat yleensä toimii. Hiemankin hilseilevään ja kuivaan päänahkaan itsellä on aina toiminut murskattu Burana. Sekoitan siis sen jauheen normi shampooseen...Toimii, eikä mitään tietoa miksi. Joskus ko. vinkin joltain kampaajalta kuulin, kun hormonit sekoitti oman kropan aivan tyystin. En tosin välttämättä suosittele tuotakaan ihan joka päiväiseen käyttöön...

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Hyvä vinkki tuokin! :)

  VastaaPoista
 9. Kannustat muita ihmisiä tällä postauksella käyttämään väärin lääkkeitä! Tiedät kai, että tämä naamio voi aiheuttaa pahan allergisen reaktion? Rakkaat ihmiset lääkkeet lääkkeinä, elkää luottako tämän bloggarin sanoihin!

  VastaaPoista
 10. Voi luoja tuo viimeinen kommentti, oletko anonyymi oikeasti vajaaälyinen?!?!?

  Ja sitten normaalilla järjellä varustetun ihmisen kommentti; aspiriinikuorinta/-naamio on todella hyvä juurikin epäpuhtaalle iholle, asetyylisalisyylihappo on vaikuttavana aineena useissa rasvaisen/sekaihon hoitotuotteissa. Tällä konstilla tulee vain huomattavasti edullisemmaksi. :•)

  Toivottavasti muutkin ymmärsivät tuon anonyymin kommentin olevan trolli. Eiköhän jokainen asetyylisalisyylihapolle allerginen tajua välttää ko. ainetta. Muille siitä taas ei ole tasan minkäänlaista haittaa näin kosmeettisesti käytettynä. Anonyymi kuulunee samaan neropattien ryhmään jotka kauhistelevat askorbiinihapon käyttöä koska "sehän on happoa, se syövyttää naaman!!". Giganttinen myötähäpeä ja facepalm tätä ihmisryhmää kohtaan, ja pikku vinkki; opiskelkaa välillä muutakin kuin Britney Spearsin laulunsanoja, vältytte ehkä nolaamasta itseänne ihan niin pahasti.

  VastaaPoista
 11. Sannan mielestä on siis turvallista leikkiä lääkkeillä, varsinkaan nuorille tätä naamiota en lähtisi suosittelemaan. Vaarana reyen-oireyhtymä. Lääkkeet vain siihen käyttöön johon kuuluvat.

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -