Neon&Black

Tänään piti olla koulua ja töitä, mutta neuvottelin sitten koulukavereideni kanssa, että ei mennä koululle ollenkaan, koska ollaan oltu niin ahkeria viime aikoina ettei mitään tehtävää ryhmätehtävässä enää ole. Hyvä me! Haahuilin siis päivän poikaystäväni kanssa keskustassa, käytiin kivoissa kaupoissa ja kahvilla ja sitten mä meninkin illaksi töihin. Neonvihreäpiponi pääsi ensimmäistä kertaa päähän kodin ulkopuolelle!

Takki Ellos, farkut H&M, Huivi Pieces, kengät kirpparilta, pipo Seppälä ja laukku Michael Kors.

Kaulakoru Lindex ja rannekoru H&M.

Voi miten rakastankaan tota pipoa. Tällä kertaa yhdistin sen ihan vain turvalliseen kokomustaan asuun, mutta saa nähdä mitä tästä oikein vielä syntyy! ;)

Niin ja voi miten hiukseni näyttävätkään hyviltä näissä kuvissa. Melkein niin hyviltä, että niitä tulee ikävä. Istuin nimittäin nyt tässä koneen edessä hieman erivärisissä hiuksissa. Olen jo hetken aikaa miettinyt hiuksieni latvojen vaalentamista ja kun niin monet kaveritkin siihen yllyttivät niin tänään sitten sen tein. Hiukseni vaalentuivat todella nopeasti ja taisin vähän säikähtää sitä joten pesin hiusvärin pois vaikutusajan puolessa välissä joten väri vähän tummui siitä vielä ja jäi ihan vähän keltaiseksi. Huomenna siis haen tuhkaan taittavan vaalean värin ja katsotaan mitä tästä tulee! Olin iloisesti yllättynyt, että tämän vaalennuksen aikana ei lähtenyt yhtään hiuksia, ei edes katkennut! :)

Huomenna sitten juttua siitä miltä hiukseni nyt näyttävätkään! Heti vaan kunhan saan laitettua sen toisen värin päähän. ;)

4 kommenttia:

  1. hei! millä tyylillä teit tuon "vaalennusoperaation" ? itelläki ollut suunnitelmissa hiusten liukuvärjääminen kotikonstein, mutta aina tökänny siihen, ku oon miettiny et jos siitä tuleeki ihan kamala.. sulla ainakin näyttäs lopputulos iha kivalta :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Siis kuvissa on ennen-tilanne! :) Nuo on ihan sillä, että joskus 2011 vaalensin hiukset ja sitten tuo tumma on ihan vaan oma juurikasvu joka on kasvanut noin pitkäksi. :) Nyt laitoin raita-aineen hiuksien latvoihin vain niin vaaleni mutta siitä ei oo vielä täällä kuvia!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -