Cravings

Täällä haaveilee Lotta joka viettää sairaslomaa. Mun ranne hajosi jotenkin pari viikkoa sitten ja sunnuntaina työvuoron jälkeen havahduin siihen, että eihän tää ole täysin normaalia, että en pysty painoa laittamaan ollenkaan toiselle kädelle, yöllä herään kauheaan kolotukseen niin, että ilman särkylääkettä en pysty saamaan uudelleen unta enkä muutenkaan pysty toimimaan normaalisti.

Ajattelin, että jos jonkun rannetuen saisin niin olisin onnellinen mutta sen lisäksi pärähti viikon saikku ja kaksi lääkekuuria joten näillä mennään. Toivotaan, että menisi nopeasti tämä ohi. Nyt on sitten ainakin aikaa haaveilla kaikesta ja kokosinkin tämän hetken himotuimmat asiat tähän postaukseen. ;)

Edelleen ne värikäs linssiset aurinkolasit joita yritän bongailla Barcelonasta (12 päivää jäljellä!!). Lisäksi olen tykännyt ihan hurjan paljon Le Specsin Runaways aurinkolaseistani joten valkoiset samanmalliset on kummitellut pahasti viimeaikoina mielessä. Lasejen lisäksi mulla on pidempään roikkunut haavelistalla yksi tietty laukku, nimittäin Miu Miu:n Matelasse Clutch.  Vaaleassa värissä, kiitos.

On muutenkin viime aikoina ollut sellainen fiilis, että mikään omassa vaatekaapissa ei miellytä. Joka ikinen päivä on kauhee vaatekriisi. Kaupoista en kuitenkaan löydä mitään uutta kivaa sinne, joten ajattelinkin nyt alkaa katsomaan netistä ja lempiblogeista asukokonaisuuksia joista pidän ja niiden kautta miettiä millaisia kokonaisuuksia haluaisin omaankin kaappiini ja tehdä vähän ostoslistaa. Varautukaa, että tämä saattaa tarkoittaa, että pian on myynnissä valtavasti mun vanhoja vaatteita. ;)

Hassua, että vaikka eniten tarvitsin uusia vaatteita ja olen täysin tyytyväinen asustevalikoimiini silti kaikki kolme tuotetta craving-listalla on asusteita. Näin hukassa mä oikeesti olen oman tyylini kanssa, että en edes tiedä millaisia vaatteita haluaisin!

3 kommenttia:

 1. täällä on hulluna noita ekoja arskoja, joten varmaan barcassaki on! :) mutta viimeistää täältä löydät ne :)

  -tiia

  VastaaPoista
 2. HUPSISTA! tokia ei ekoja, tai varmaan ekojakin mutta ainakin tokia.. ;)

  -tiia

  VastaaPoista
 3. Tiia: Jeps pitää ostaa sitte! Täältä tullaan ihan kohta jeee! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -