My favorite

Käytän päivittäin huulipunia mutta silti en oo onnistunut kuluttamaan yhtäkään punaa loppuun, ennen kun nyt. Syy siihen, että huulipunat on säilynyt käytössä pitkään on tietysti se, että mulla on niitä niin paljon! Yksi huulipuna on kuitenkin yli muiden. Tämä huulipuna on Dior Addict lipstick sävyssä 564 Model.

Tätä huulipunaa jouduin eilen ostamaan lisää Stockalta, koska ensimmäinen puna loppui. Tapa millä löysin lempparipunani on myös aika hauska: sain tämän nimittäin isoveljeltäni joululahjaksi. En ihan heti olisi olettanut, että isoveljeni osaisi valita huulipunasävyn paremmin kun minä itse. :D
Isoveljeni joka on todella ujo oli menny lentokentällä pyytämään myyjältä apua valitsemaan minulle sopivaa lahjaa, aww! Ja hyvin onnistui ostoksessaan. Ihan täydellinen tuo väri ja koostumus onkin! Juuri sopivan vaaleanpunainen, kosteuttava ja neutraali, että sopii päivittäiseen käyttöön.
Huulipunan hinta kirpaisee hiukan, se on muistaakseni 38€, mutta se on sen arvoinen! Jos joku teistä etsii täydellistä arkihuulipunaa niin suosittelen ehdottomasti tätä! :)

8 kommenttia:

 1. Ompa symppis veli:)
  Hyvän väriseltä näyttää! Hinta kyllä tosiaan aika huima.

  VastaaPoista
 2. Lila Syren: Onneksi kestää käytössä kuitenkin aika pitkään niin aina välillä kehtaa satsata! Tuokin kun kesti 8kk. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana sun veli! :D Näyttää aika hyvältä tuo sävy, vois käydä kokeilemassa. Kyllä hyvästä punasta voi maksaakin kun ne kestää niin kauan! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan värinen! Sopii sulle erittäin hyvin. :) mäkään en ole koskaan käyttänyt yhtään huulipunaa loppuun saakka, mutta nyt oon tykännyt tosi paljon Lumenen huulikiiltokynistä ja uskon että yksi sävy niistä tulee loppumaan aika äkkiä. :)

  VastaaPoista
 5. Luonnollisen näköinen on tuo puna. Ihailen vaan aina kun sulla on jotain kirkkaamman/ tummemmanpunaista punaa, kun se A) sopii sulle niin hyvin ja B) sulla on niin kauniit huulet jotka tulee siten esille paremmin.

  VastaaPoista
 6. Elisa: Hehe veli saa kunnon fanijoukot tän postauksen ylistyksen jälkeen. :D NIin miellään maksaa hyvästä punasta kun esimerkiksi halvasta sellaisesta joka saa huulet ihan kuivaksi! Kyllä niissä koostumuksissa on eroja. :)

  Hanilo: Mäki mietin, että haluaisin kokeilla sellasia kiiltokyniä! :)

  Anonyymi: Voi kiitos huulikehuista! Ja ihan oikeessa olet, munkin mielestä tummat huulet sopii mulle hyvin mutta sitten taas jos joka päivä käytän tummia värejä niin tulee niin "meikattu olo". Yleensä olen aika luonnollisessa lookissa arkisin niin sillon tuntuu, että vaalea väri sopii paremmin. :) Pitäisi ehkä olla rohkeampi ja laittaa vaan kirkasta huuliin ihan arkenakin!

  VastaaPoista
 7. Kaunokainen :)

  Tosi hyvä sävy!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -