Outfit of the day

Shoppailin aika vähän lomalla mutta ne jutut mitkä sitten ostin niin olikin sitten todella mieluisia. Olin kaiken kaikkiaan aika pettynyt kauppojen tarjontaan ja tuntui ettei oikein mikään ollut omaa tyyliä.

Kaupat joista nuorempana tein paljonkin löytöjä kuten Bershka, Stradivarius ja Pull&Bear olivat hirveä pettymys ja tuntui vähän siltä, että olenko kasvanut näiden ohi jo, koska vaatteet olivat niin teinejä. Sitten kuitenkin esimerkiksi Massimo Dutti -liikkeessä tuli sellainen fiilis, että onko nämä kuitenkin jo liian aikuisia tyyliini? Hankalaksihan se sitten meni. :D

Yksi suosikkiostoksini löytyi kuitenkin Bershkasta ja se on tämä ihana pusakka:

Takki Bershka // Toppi Primark // Shortsit Zara // Kengät ja hattu H&M // Laukku Mulberry // Aurinkolasit Le Specs

Mä tykästyn helposti semmosiin vaatteisiin jotka on mun mielestä niin hirveitä, että niistä tulee jo törkeen siistejä. Tämä takki esimerkiksi näytti siinä rekillä mun mielestä ihan kamalalta ja juuri sen vuoksi päätin sitä kokeilla ja ainakin omasta mielestä se on päällä aivan ihana. :D Aivan varmasti tulee olemaan yksin syksyn lempparijutuista! :)

Mitä mieltä te ootte?

7 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä totta, että rekillä saattaa näyttää ihan hassulta, mutta on vaan pakko kokeilla ja sitten siitä tuleekin paras ostos! :D Tuo takki on kyllä tosi hieno ja muutenkin oot nättinä näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
 2. Elisa: Jatkossa siis etitään vaan kaupoista ne rumimmat vaatteet ja laitetaan päälle. :D Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli aika sama fiilis Barcelonassa shoppaillessa! Löydöt tein Zarasta (jossa alet oli paljon paremmat verrattuna suomen zaraan...) ja sattumalta muutaman topin jostain "teiniliikkeestä".
  Kaupunki oli kuitenkin aivan ihana ja sinne on pakko päästä uudestaan :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu ja voi että sulle sopii hyvin hattu! :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on toi sama, saatan ihastua johonkin törkeen rumaan vaatteeseen, tai johonkin niin överiin, joka onkin yllättäen aika kivan näköinen. Ongelmaksi mulla tulee yleensä vaan se, kuinka yhdistää tälläinen vaatekappale sujuvasti muihin vaatteisiin.
  Sulla kuitenkin ton asun kanssa näyttää onnistuneen tosi hyvin! :D

  VastaaPoista
 6. Emilia: Musta taas on helpompi yhdistää vähän erikoisempaa vaatetta kun taas jotain "tylsää". :D Kantsii katsoa myös vaatekaupassa, että miten he ovat yhdistäneet sen vaatteen, millaisia vaatteita on vieressä esim. Mä tiedän jo miten haluan seuraavaksi yhdistää tuon takin juuri sen takia miten ne oli Bershkassa sen yhdistäneet! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -