18012014

 Miten ihanaa onkaan viettää pitkästä aikaa vapaapäivää lauantaina. Opiskelijana joka käy töissä sellainen on aika harvinaista herkkua. Ensi kuulle mulla onkin luvassa kaksi vapaata viikonloppua joita odotan jo nyt ihan innoissani! Tänään tosin on luvassa tenttiin lukemista, joka ei ehkä olisi kaikkien lemppari to do-listalla vapaapäivänä mutta arvostan sitäkin, että siihen on aikaa! :)

Päivällä käytiin Joonaksen kanssa keskustassa lounaalla, katselemassa kirjoja Akateemisessa ja ostamassa mulle uudet hanskat. Ulkona on älytön pakkanen ja juuri sillon tietysti hukkaan kaikki hanskani. Tämä taitaakin olla ensimmäiset asukuvat tälle vuodelle. Tähän asti olen taistellut kylmyyttä vastaan UGG-kengissä ja Pajar Canadan takissani. Ei mitenkään ihan älyttömän muodikasta mutta mulle lämpimänä pysyminen menee edelle. Tänään kuitenkin uhmasin kylmyyttä, koska tiesin olevani enimmäkseen sisätiloissa ja pukeuduin johonki vähän kivempaan.

Takki ja laukku Zara // Farkut Dr. Denim // Kengät Vagabond // Huivi Acne

Tuo Acnen huivi on muuten ollut yksi tämän talven parhaita ostoksia. Annoin Joonakselle joululahjaksi tuon mustan ja ostin itselleni harmaan jotta voidaan sitten vähän vaihdella. ;) Täytyy myöntää, että olihan siinä vähän oma lehmä ojassa kun lahjaksi tuon ostin mutta yllätyin positiivisesti kun Joonas on käyttänyt sitä joulun jälkeen joka päivä ja kehunut sitä älyttömästi. Lämpimämpää huivia saa etsiä!

Nyt on aika vaihtaa bloggerin sivut logistiikan tenttimateriaaliin ja viettää loppuilta nenä kiinni niissä. Ihanaa viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. nuo Acnen huivit ovat kyllä olleet tosi suosittuja! Itekin yritin harmaata etsiä, mutta ne vissiin myytiin loppuun joka paikasta.

  VastaaPoista
 2. Hanilo : Joo näin oon itekki ymmärtäny, aika usein tosin tulee uusia eriä niin kannattaa pitää vaan silmät auki! ;)

  VastaaPoista
 3. Mistä ostit ihanat huivit? Jos vielä jostain tälle talvelle löytäisi...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Huivit on ostettu Stockan miesten osastolta ennen joulua mutta jotenkin pahoin pelkään, että ne on kaikki mennyt. Mutta kannattaa käydä kyselee! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -