Tammikuun aleostokset

Olin niin lähellä, että olisin voinut sanoa etten aleshoppaillut joulun jälkeisissä alennusmyynneissä lainkaan! Se olisi ollut hienoa, hitsi mikä itsekuri mulla olisi sillon ollut! Yleensä aleshoppaillessa ostan vain kaikkea turhaa, koska "tää on nyt alessa". Maailman huonoin perustelu! Enää en edes mene H&M:lle alejen alkaessa katsomaan aletankoja, koska tiedän, että pysähdyn muutaman vaatteen kohdalla ja totean, että "tämän minä halusin syksyn alussa ja nyt se on alessa!".

Kysymys mikä kannattaakin kysyä itseltään tällaisissa tapauksissa on, että haluanko käyttää sitä vaatetta vielä tänä keväänä? Mulla se on vastaus on ainakin monesti, että en halua. Tuote oli luultavasti sellainen syysvillitys ja kun nään sen alessa innostun alennetusta hinnasta, koska sillon aikoinaan en raaskinut sitä ostaa. Sekin on hyvä syy miettiä ostosta, että miksi en raaskinut ostaa sitä normaalihintaisena?

Joka tapauksessa pari juttua mäkin ostin viime viikolla alehuuman uhrina. ;) Vältin hienosti vaateosastot mutta kun pääsin Stockan kosmetiikkaosastolle Diorin pisteellä oli -50% kynsilakkoja ja se oli menoa sitten vaan. Toinen alehairahdus tapahtui Zaralla. Sain veljeltäni ja hänen tyttöystävältään joululahjaksi sinne lahjakortin ja kun näin erään laukun niin tiesin, että haluan käyttää lahjakortin siihen!
Tuo laukku on mielestäni edelleen todella ihanan mallinen, mutta kadun sen ostosta ehkä vähän tekonahan vuoksi. Katsokaa noita laukun kulmia? Ne on ihan kuluneita viikon käytön jälkeen. Tämä olikin sitten muistutus itselleni miksi satsaan nahkalaukkuihin.

Eniten minua kiinnostaa yleensä Net-a-porterin, Farfetchin ja Mytheresan aletarjonta, mutta tänä vuonna sielläkään ei mikään houkutellut niin paljon. Teittekö te mitään ihan älyttömän hyvää alelöytöä? :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -