Torstain kuulumiset

Olen elänyt ihan hirveän epäsosiaalisen kuukauden. Tämä alkuvuosi on muutenkin ollut vähän outo kun ihminen kenen kanssa asun ja vietän suurimman osan vapaa-ajasti ei olekaan täällä kun viikonloppuisin. Uudessa työssä alottaminenkin on vaatinut vähän ekstraa joten vapaa-aikani olenkin sitten viettänyt yksin kotona löhöillen ja telkkaria katsellen. Se on oikeastaan ollut todella rentouttavaa, telkkarin katsominen kun ei ole oikein koskaan kuulunut minun päivääni. Enemmän olen sellainen joka katsoo sarjoja netistä ja elokuvia mutta en juurikaan seuraa mitään telkkarista. Tällä hetkellä lemppareita on Salkkarit, Criminal Minds ja Tavallista elämää. :)

Tämä töissä käyminen ja yksin hengaaminen iltaisin on kuitenkin nyt alkanut riittää ja yritänkin heti ottaa itseäni niskasta kiinni ja repiä sitä energiaa jostain! Eilen olin ennen töitä ystäväni kanssa lounaalla ja poikaystäväni totesi siihen, että "oot alkanu taas sosiaaliseks, hyvä muru". :D


Muuten mulle kuuluu oikein hyvää. Kevät on selkeesti saapunu ja odotan lämpimämpiä päiviä innolla! Sain myös tänään kuulla, että isoveljeni muuttaa kesällä tänne eteläsuomeen joten sekin ilahdutti valtavasti! Neljä vuotta kun on asunut kaukana perheestään niin on niin kiva kun edes yksi heistä asettuu tänne etelään minun lisäksi! ;)

Nyt lähdenkin töihin joten toivotan teille kaikille ihanaa aurinkoista torstaita! :)

2 kommenttia:

  1. Näytät ainakin rentoutuneelta ja levänneeltä, joten on varmaan ollut ihan hyvä vähän erakoitua. Mukavaa kevättä, vaikka nyt onkin vähän sumuista ja syksyistä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Niin ehkäpä! ;) Kiitos sitä samaa!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -