Asioita joista olen tällä viikolla ollut onnellinen

Mä mietin useasti miten rumaa kateus onkaan ja miten paljon onnellisempia ihmiset olisivat jos oppisivat innostumaan omista asioistaan elämässä ja jättäisivät muiden elämät muiden elettäviksi. Kateutta on mielestäni kahdenlaista, on kateutta joka on todella rumaa (yleensä sellaista kateutta mitä ei myönnä) ja sitten kateutta asioista jotka ymmärtää ettei ne ole itseltään pois. Tällainen kateus on helppo myöntää ja mielestäni siinä ei olekaan mitään vikaa.

Huomaan usein sanovani hymyissä suin  kavereilleni olevani heille kateellinen jostain ja osaan ihan aidosti iloita heidän puolesta, koska mitään mitä heillä on, he saavat, tekevät, osaavat tai miltä he näyttävät ei ole minulta pois. Minulla on niin monta asiaa elämässäni mistä olen onnellinen, että en varmaan pystyisi edes käsittelemään enempää onnea!


Tämän viikon onnenhetket:

- Tällä viikolla on facebook täyttynyt kavereiden onnen hetkistä kun heille vihdoin on auennut opiskelupaikka. Tai vaikka jo toinen opiskelupaikka, se unelmaopiskelupaikka. Sanoinkuvaamatonta miten onnellinen olen näiden ihmisten puolesta. :)

- Koko viikon olin odottanut, että Joonas tuli parin viikon poissaolon jälkeen kotiin! Ja olen häärännyt koko viikon miehen syntymäpäivälahjan kimpussa enkä malttaisi ollenkaan odottaa synttäreihin, että saan antaa lahjan. :D

- Tällä viikolla minusta on ollut ihanaa myös kuulla ystäväni häiden suunnitteluvaiheista. Voiko ihanampaa juhlaa olla kuin häät ja ihan yleisestikin rakkaus?

- Vaikka minulla ei ole kesälomaa tänä vuonna niin olen sen puolesta innoissani jos on parikin vapaapäivää peräkkäin. Juhannuksena suuntaan perjantain työvuoron jälkeen mökille saaristoon ja juhlin juhannusta koko perheeni kanssa! Mikäs sen parempaa. Kaikista eniten himoitsen tällä hetkellä uusia perunoita ja grilliruokaa! Ja ehkä vähän lettuja.

- Minulla on maailman paras isä joka aina muistuttaa minua kaikesta tärkeästä. Kenen isä ihan oikeesti muistaa päivämäärän jolloin tyttären auto pitää viimeistään katsastaa?! Se päivä on muuten huomenna joten se on huomisen plääni sitten se.

- Lainasin ystävälleni ja hänen poikaystävälle toista järkkäriäni ja kiitokseksi sain karkkia. Ne pienet teot. :)

Mikä on ollut teidän viikon kohokohta? :)

PS. Löysin tällä viikolla muuten myös ihanan positiivisen blogin, Start living your best life. Blogin nimi jo kertoo miten ihana blogi on, suosittelen kurkkaamaan! :)

4 kommenttia:

 1. Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta olit aiemmin kirjoitelli disco bagista. Hankitko sitä?:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: En hankkinut, mallailin sitä Guccilla Lontoossa mutta totesin, että se ei minulle sopinut. Oli jotenkin liian laatikko. :S Voi olla, että ei vaan sopinu siihen asuun silloin mutta ei vain miellyttänyt silmääni tarpeeksi. :)

  VastaaPoista
 3. Maailmassa on niin paljon kateutta ja ilkeyttä joten aina mukava lukea tälläisiä positiivisia juttuja. Varmaan juuri tuon positiivisen asenteesi vuoksi tykkään tästä sun blogista.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kiva kun tykkäät! :) positiivinen asenne vie vähemmän energiaa. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -