Borgå

Porvoo on ihan huikea kesäkaupunki ja sinne on aina päästävä vähintään kerran kesässä. Helsingistä Porvooseen ajaa alle tunnissa joten kohteena se on ihan täydellinen pienelle päiväreissulle. :) Eniten tykkään itse Porvoossa vanhan kaupungin kauniista puisista rakennuksista ja ihanista pienistä sisustusliikkeistä ja herkkupuodeista. Tällä reissulla käytiin Emmin kanssa myös ravintola Timbaalissa syömässä. Ravintola on tunnettu niiden etanoista mutta Emmi kun ei ole etanoiden ystävä niin en sitten yksinkään olisi jaksanut alkuruokaa kokonaan joten jäi etanat maistamatta, joku toinen kerta sitten!


Porvoon sisustusliikkeissä olisi todella helppoa karata mopo käsistä kun kaikki on vaan niin kaunista. Juuri sellaisia tavaroita jotka meidän kotiin sopii mutta tällä kertaa olin todella järkevä ja mukaan ei lähtenyt yhtäkään sisustushommaa! Pari ostosta kuitenkin tein mutta erittäin hillittyä tällä kertaa. :)

Kesän vapaapäivinä pitäisi ehdottomasti useammin harrastaa tätä kotimaanmatkailua ja ihan varmasti reissua tulee vielä tehtyä tälle kesälle! :) Onko siellä muuten yhtään Porvoolaisia lukijoita?

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunista, meilläkin oli ajatuksena, että mentäisi pienellä risteilylaivalla täältä Helsingistä Porvoossa käymään, toivottavasti saadaan aikaiseksi. Viimeksi on tullut muistaakseni lapsena luokkaretkellä käytyä, joten siitä on jo aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Voi risteilylaiva kuulostaa ihanalta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Porvoo! Täytyy kyllä tehdä reissu sinne kesän aikana! :)

  VastaaPoista
 4. Oot mun silmään laihtunu hurjasti! Kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: voi kun te ootte tarkkasilmäisiä, 2-3kg oon vaan keventynyt mutta kai se sitten näkyy. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -