Harmaa Oulu

Oulukin osaa olla kaupunkina todella kaunis, niin kuin varmasti jokaisessa kaupungissa siinä on kauniit puolensa (paitsi kuulemma Kouvolassa, siitä kaupungista olen kuullut, että ei vaan saa kaunista. :D En tiedä itse, kertokaa te siellä asuvat miten on!). Nämä kuvat eivät kuitenkaan tuo lainkaan esille sitä kaunista Oulua vanhoineen puurakennuksineen. Nämä kuvat napattiin vaan nopeasti ravintolan edessä kun käytiin tyttöjen kanssa eilen lounaalla. Parkkiaika oli menossa umpeen joten siinä ei kauheesti ollut aikaa etsiä parempaa kuvauspaikkaa.

Olen muutenkin aina täällä ollessa ihan tuon auton armoilla. Parkkiajan mukaan pitää aina ajottaa tapaamiset ja viiniäkään ei voi ottaa kun lasillisen. Mä en kuitenkaan tykkää yhtään tässä kaupungissa liikkua julkisilla joten autolla liikkuminen on ainoa vaihtoehto minulle.

Älkää siis kiinnittäkö huomiota taustaan vaan kertokaa mitä tykkäätte asusta?

Takki ja laukku Mango // Mekko ja leggingsit Bik Bok // kengät Converse // Huivi Acne

6 kommenttia:

 1. Tuo takki sopii kyllä moneen asuun. Sulla on taas toi hieno kamera käytössä! Tuolla saa niin huikeita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä monikäyttöinen ku siinä on mustat noi niittit niin menee kultaisten ja hopeiden asusteidenkin kanssa! :) Tuo kamera on kyllä ihan huikee!

   Poista
 2. Oulu on kaunis! Erityisesti puistoalueet välillä Radisson Blue - Valkealinna, siellä kuvailen monesti itse valkoisten puusiltojen ympärillä :) Matkan varrelle sattuu myös ehkä kaunein talo koko Oulussa eli vaaleanpunainen Valve, vanha poliisitalo. Kaunista on myös aittatorilla ja yhdessä punaisista aitoista sijaitsee sistustusliike Lifestyle Nordic, sen suositten tsekkaamaan! Ja sitten kahville Puistolaan tai uuteen Makiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi oli jotenkin joutunut roskapostiin joten pahoittelut myöhäisestä vastauksesta! Ne sillat on kyllä kauniita. Kesällä en ole Oulussa käynyt sitten 2010 ja kesäisin ne puistot on ihan parhaimmillaan! Pitää joskus ottaa tehtäväksi kesällä käydä. :) Kiitos vinkeistä, pitää ehdottomasti muistaa nuo ens kerralla! Puistolassa olenkin käynyt alkuvuodesta. :)

   Poista
 3. Kiva asu ja varsinkin huivi! Ja takki myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo huivi on kyllä ihanan muhkea ja lämmin! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -