Klaus K brunssi

Viime sunnuntai aloitettiin syntymäpäiväni kunniaksi brunssilla Klaus K Livingroom -ravintolassa. Tila oli tunnelmallinen ja niin erinäköinen näin päiväsaikaan kuin mitä silloin vuosi sitten Indiedays awardseissa! Mä rakastan kokeilla kaikkia eri brunsseja ja päädyin tähän ravintolaan luettuani siitä netistä arvioita ja viimeistään menun nähdessäni olin jo klikkaamassa pöytävarausta. Pöytävarauksen voi tehdä siis kätevästi netistä!


Ruuat olivat todella hyviä ja valinnanvaraa oli paljon. Brunssiin kuuluu siis alkuruokabuffet, pääruoka pöytiin tarjoiltuna ja jälkiruokabuffet. Mä otin pääruuaksi pihvin joka oli ihan loistava, Joonas taas valitsi burgerin joka ei kuulemma ollut lainkaan erikoinen joten en siis suosittele valitsemaan burgeria tuolla!

Lemppariksi osottautui kuitenkin jälkiruokabuffet joka oli ihan taivaallinen! Mä en usko, että omenakaurapaistos vaniljajäätelöllä on koskaan maistunut niin hyvältä!

Hintaa brunssilla on 35€ joka on mielestäni varsin kohtuullinen laatuun nähden ja varmasti tulee joskus käytyä tuolla uudestaankin. :)

PS. Muistakaa osallistua ACOn tuotteiden arvontaan jos ette vielä ole osallistuneet! Vielä tämä päivä aikaa. :)

1 kommentti:

  1. Näyttääpä hyvältä brunssilta! Tuonne voisikin mennä seuraavaa juhlapäivää viettelemään :-)

    ♥ Minna / BACK TO THE MILKY WAY

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -