S W A G

Tämän syksyn vaatekauppayllättäjä on minulle ehdottomasti ollut Monki. En edes muista milloin viimeksi olisin siellä käynyt ennen viime viikkoa kun ystäväni sinne halusi mennä enkä mä nyt vastustanutkaan sitä. Monki osottautui ihan aarreaitaksi! Olisin ilomielin ostanut sieltä mm. muutamat takit, neuleet ja kengät! Säästökuuristani johtuen en kuitenkaan ostanut.

Tuntuu ehkä vähän hassulta esitellä uusia asioita juuri sen jälkeen kun on kirjoittanut pitkän postauksen säästämisestä. Mun mielestä kuitenkaan säästäminen ei tarkoita kaikesta luopumista. Vähän niin kuin usein laihduttamisessa: "kaikkea kohtuudella". Olen tehnyt syyshankintoja mutta maltillisesti. Yksi ostoksistani on tämä lippis Monkista! Etsin koko kesän lippistä joka sopisi minulle mutta minulla on todella pieni pää. Tai ei ehkä pieni, mutta kapea. Siitä johtuen monet lippikset näyttävät päässäni hölmöltä, koska ne ovat yksinkertaisesti vain liian leveitä. Voitte siis kuvitella miten iloinen olin kun viime viikolla löysin tämän lippiksen!


Mielestäni se tekee asusta vähän mielenkiintoisemman ja on sopivan rento. Sanomattakin selvää, että olen tähän todella ihastunut, tai ainakin olin siihen asti, kunnes Joonas totesi mun olevan "erittäin swag"...

Neule ja kengät H&M // Farkut Dr. Denim // Lippis Monki // Laukku 3.1 Phillip Lim

Monkin lippis on villakangasta joten se sopii syksyyn paremmin kuin hyvin! :) Mitä mieltä te ootte lippiksistä?

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -