5 facts


1. Mä oon ihan hulluna lakritsiin. Jos joutuisin valitsemaan vain yhden herkun jota saisin syödä loppuelämäni niin se olisi ehdottomasti laku. Kaikista lempparein on Pandan Paksu Pepe XXL -patukka. Niin kuin etiketissä sanotaan – tuhti laku tosi himoon. Mmmm!

2. Mulla on skolioosi. Tämä on selkävaivojen lisäksi vaikuttanut paljon myös jalkkoihini ja nilkkani ovatkin keskivertoihmistä heikommat ja menevät kävellessä vinoon. Hyviin ja tukeviin kenkiin pitäisi siis aina satsata.


3. Mä rakastan kaikkia rikossarjoja. Eniten mieleen on C.S.I:t, Ilman Johtolankaa ja Criminal Minds.

4. Mä saan toella helposti mustelmia. Ihan oikeesti, riittää kun joku puhaltaa mun suuntaan ja BÄM.

5. Mä oon tänä syksynä seurannut Unelmien poikamiestyttö -sarjaa, haha. En tiedä miksi, mutta se on minusta tosi kiinnostava ja on ihana seurata kaikkia romanttisia deittejä, vaikka kokonaisuudessaan ohjelman idea on minusta ihan vinksahtanut. :D


2 kommenttia:

  1. Allekirjoitan myös nuo kolme ekaa. Tai mulla ei ole skolioosia todettu, mutta muuten selkä/jalkaongelmainen olen. Tuo lakuhomma on siitä hirveä, että olen töissä karkkitehtaan läheisyydessä ja täällä tuoksuu karkki/laku lähes joka päivä. Kiva kun lähtee kotiin ja bussipysäkillä leijuu lakun tuoksu, niin mitäs sitä on muuta mielessä, kun menee kauppaan. Sitten siinä on vielä se tehtaanmyymälä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei toi on varmaan ihan hirveetä! :D Omankin työpaikan vieressä myydään karkkia ja sitten on kyllä työpäivän aikana ihan hirveen vaikeeta kieltää iteltään pienet ostokset siellä. :D

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -