Eteinen

Sisustusjuttuja on toivottu blogiin, tai lähinnä kuvia siis meidän kodistamme! Meidän kotiin liittyvät postaukset löytyvät kaikki kätevästi oikean sivupalkin Sisustus- tai koti -tunnisteista, jos kiinnostaa enemmän tutustua tähän aiheeseen. Postauksia on kuitenkin luvassa tulevaisuudessa, sillä suurin osa kotiin liittyvistä postauksista on tehty silloin kun olin vasta muuttanut tähän joten sisustus oli todella keskeneräinen.


Eteinen on muuttunut jonkin verran viime bloginäkemästä ja ainakin matto on vaihtunut yksiväriseen isompaan. Matto on muutaman kympin ostos Kodin1:stä.

Kenkäkaappi on myöskin Ikeasta (malli HEMNES) ja toimii loistavasti kenkien säilytyksen lisäksi tasona mihin voi laittaa postit yms.


Naulakko on Ikean LEKSVIK ja jos ihmettelette noita valkoisia länttejä seinällä niin ne johtuu siitä, että kun olin muuttanut omilleni ja järjestin kavereilleni tuparit niin naulakko tuli rytinällä alas. En ollut koskaan kuullutkaan propuista jotka pitäisi asentaa ennen kun poraa naulakon kiinni seinään joten semmoinen pieni välivaihe oli jäänyt huomioimatta ennen kuin tartuin porakoneeseen ja tupareissa ystävieni lukuisat painavat Canada Goose -takit olivat liikaa. :D Seinästä lähti siis naulakon mukana aika kivasti seinääkin joten korjattiin pikaisesti mutta pitäisi vielä siis hioa vähän ja  maalata jotta seinän väri olisi tasainen.


Kenkiä meillä säilytetään eteisessä kenkäkaapissa, lattialla laatikoissa ja lisäksi vielä yksittäisiä pareja myös vähän siellä missä sattuu. :D Esimerkiksi kumpparit ei vaan mene järkevästi mihinkään! Tällä pariskunnalla on ihan järkyttävästi kenkiä, olisimpa edes se ainoa jolla niitä kenkiä tässä taloudessa on mutta ei, miehellä on lähes yhtä paljon!


Eteisen valaisin on yksi asuntomme kauneimmista esineistä. Se on Lamp Gustafin Cosmos Plafond. Valaisimen oikea hinta on 149,90€ mutta aika usein tätä saa tarjouksista edullisemmin! Me ostettiin tämä esimerkiksi Anttilan plussatarjouksesta 69,90 eurolla. Valaisin on todella kaunis ja saa aina hurjasti kehuja!


Hauskin yksityiskohta eteisessämme on portaat alas kun tulee ulko-ovesta sisään. Minä en portaita enää edes huomaa mutta vieraat jotka käyvät ensikertaa mainitsevat aina niistä. :D Onhan ne erikoiset  mutta ne tuovat asuntoomme hirveesti avaruutta ja tykkään niistä älyttömästi. Asuntoon muuttaessani pelkäsin kyllä jonkin railakkaan lauantai-illan jälkeen satuttavani itseni niissä mutta vielä ei ole ainakaan mitään sattunut. :D *koputtaa puuta*Eteisen ovenkarmissa roikkuu vielä muutama takki ja siivouskaappi/takkikaapin ovissa pari laukkua.

Siinä oli meidän eteinen josta oli helppo aloittaa tämä kodin esittely, katsotaan myöhemmin sitten mitä seuraavaksi! :)

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä noi eteisen portaat on kans ihanat, tykkään muutenkin enemmän vanhoista kauniista rakennuksista, kuin uusista. Ja sitten ne pariovet, jos nyt oikein muistan, on kans ihanat teillä. Meidän eteinen on ihan pommi. Kenkiä, laukkuja, koiran tavaraa jne. Tuntuu, että tulee pahalle tuulelle kun tulee kotiin ja näkee ekana sen kauhean eteisen. En ole oikein keksinyt mitään ratkaisua siihen, kun tilaa on niin vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans aina tykänny vanhoista rakennuksista! :) Joo pariovet makkariin löytyy täältä. Pakko myöntää, että ei meidänkään eteinen aina kovin siisti ole vaan kengät jäävät kenkämereksi tohon kaiken keskelle. :D

   Poista
 2. Samainen lamppu löytyy meiltä makkarista ja se on kyllä super kaunis! Tuo ihanan valon ja varjot huoneeseen :-)
  Tuota IKEA:n kenkäkaappia olen pitkään mielinyt eteiseen, juurikin että saisi vähän noita kenkiä jemmaan ja toimisi hyvänä laskutasona avaimille ja muille!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kodikkaan näköinen eteinen! :) Sun blogi on kyllä yksi ihan lemppareita, joka kerta kun tänne eksyy on uutta luettavaa. Oon pohtinut myöskin saman kenkäkaapin ostoa, en vaan haluaisi vuokrakämpässä alkaa poraan seinään (ja eipä kyllä poraakaan löydy :D) voisitko kuvitella, että toi kenkäkaappi pysyisi paikallaan vain nojaamalla seinään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva, että tykkäät blogista! Piristää aina mieltä yhtä paljon kuulla. :) Meillä on aika paljon täyttettäviä reikiä täällä sitten kun muutetaan haha. :D En suosittele sitä, että ei poraisi tota kiinni seinään sillä tossa on vaan kaksi jalkaa joten kaatuisi varmasti päälle kun avaisi noita kaapin ovia! :S

   Poista
 4. Voi että noi portaat on IHANAT!!! :D<3 Ja toi lamppu! kattelin ihan samaa, et oisin ostanu eteiseen, mut aattelin et vähän liian blingiä, kun meil on olkkarissa sellanen kristallipallo...Teil on varmaa nii upee kämppä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! :) Haha meilläkin on olkkarissa kristallikruunu mutta sehän on vaan hyvä, että yleisilme asunnossa on samantyylinen. ;)

   Poista
 5. Kiitos lamppuvinkistä, oli vielä sopivasti NetAnttilassa vaan 39,95€ :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -