The coat


Kirpputorit ovat usein kunnon aarreaittoja. Monta vuotta sitten, Oulussa asuessani, kävin lähes päivittäin kirppareilla ja usein lähes kaikki asuissani oli Second handinä ostettua. Kävin paljon kirppareilla vielä muutama vuosi sitten Lauttasaaressa asuessani mutta sitten se jotenkin jäi. Nykyään käyn kirppareilla vaan muutaman kerran vuodessa mutta selaan netissä Huuto.net-, Tori.fi-, Vestiaire Collective- ja Ebay -sivustoja sitten oikein urakalla.

Tässä asussa olevan takin löysin viime vuonna Espoon Akseli -kirpputorilta. Monesti kiinnitän huomiota kirpparilla johonkin vaatteeseen johon kukaan muu ei välttämättä kiinnitä huomiota (koska se näyttää rehellisesti sanottuna aika hirveältä henkarissa) mutta jotenkin nään niissä potentiaalia ja nään silmissäni heti vision miltä vaate näyttäisi päälläni. Näin kävi nimenomaan tämän takin kanssa, takki maksoi 15 euroa ja mummomaisuudestaan huolimatta ihastuin tähän kovasti. Takki saisi olla vieläkin pidempi mutta ihana se on minusta näinkin. :) Ehkä joskus vielä löydän sellaisenkin villakangastakin.

Takki Second Hand // Farkkuleggingsit Vila // Paita H&M // Laukku Mango // Huivi Acne // kengät ja käsineet Global (Stockmann) // Aurinkolasit Le Specs

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -