Inspiraatioasuja

Joka kerta kun olen käynyt Espritin liikkeessä olen hipelöinyt tätä ensimmäisessä kollaasissa olevaa  ihanaa leopardikuvioista takkia. Se on täydellisen pituinen ja mallinen ja ihanan villi. Poikaystäväni ei ole ihan yhtä rakastunut leopardikuvioon kun minä joten takkia en ole vielä uskaltanut hänen seurassaan sovittaa ja täytyyhän se myöntää itsellenikin, että takkeja on tällä hetkellä tarpeeksi, vaikka takki ihana onkin!

Toinen mihin olen tällä hetkellä ihan hulluna on poolokauluksiset muhkeat neuleet ja mustan värinen neule onkin ostoslistallani, ehkäpä alennusmyynneissä tärppää! Myöskin alennusmyynneistä yritän bongailla mustia farkkuja joissa olisi mahdollisesti vähän kulutusta ja polvissa reikää. Lämpenin tälle trendille heti viime kesänä jo mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi ostaa moisia.


Mulla on myös monia isoja korvakoruja mutta jostain syystä korviin laitan harvemmin muuta kuin Diorhenkiset helmikorvakorut tai Chanelin luotto korvikseni, mutta kuinka makeet kollaasin korvikset ois piristämään muuten tavallista asua tai kruunaamaan juhla-asun?

Mitä tykkäätte ylimmästä asusta? Leopardikuvio taitaa olla sellainen joka aika vahvasti jakaa mielipiteitä mutta yksityiskohtana se toimii minusta hyvin ja kyllä, yksityiskohta voi olla kokonainen takkikin. :DToinen takki jota saatan katsoa alennusmyynneissä sillä silmällä on tartankuosinen takki. Jotenkin toi kuvio miellyttää mua todella paljon ja on jo miellyttänyt todella pitkään. Siitä on varmasti jo melkein kaksi vuotta kun ekan kerran ihastuin tartankuosiin jos ei lasketa ala-astetta jolloin olin myös hulluna tuohon kuosiin! Tartankuosi sopii minusta parhaiten yhdistettynä simppeliin asuun, ihan vain simppeliä mustaa ja valkoista jolloin se kuvio saa loistaa yksityiskohtana.

Huomasin vaatteita selaillessa, että Espritiltä saa myös nykyään kotiin sisustusjuttuja! Olenko ainoa joka ei ole tätä tajunnut vai onko muitakin kenelle tämä tulee uutena infona?


Musta on kiva kun niin monella vaatekaupalla on nykyään myös sisustuspuoli. Tuotteet on yleensä edullisia mutta kuitenkin kivaa vaihtelua Ikean tuotteille joita löytyy sitten jokaisesta kodista.

Kumpi asu iskee teihin lujempaa vai iskeekö kumpikaan?


2 kommenttia:

 1. Oi tuo outfit nro 1 ois aivan täydellinen! :) En ole ennen liiemmin tykännyt poolo-kauluksesta, mutta tuossa kieltämättä näyttää hyvältä. Kerropa muuten jos löydät sellaiset mustat farkut, ne ovat myös omalla ostoslistallani! :)
  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jos löydän niin esittelen täällä varmasti! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -