Yesterday in pictures

Kun käy vanhassa kotikaupungissaan ja aikaa on käytettävissä vain reilu vuorokausi niin pitää olla äärettömän tehokas. Jouluaikaan on vähän vaikeampi olla tehokas, koska kaikki muut palaavat joulunvietosta vasta aikasintaan Tapaninpäivänä iltapäivällä. Mutta se on ihan okei, koska joulu kuuluukin viettää rennosti ja mieluiten perheen kanssa.

10.30 Herätys ja aamupalalle perheen kanssa. Keskustelua siitä miten kukin syö leipänsä, tiedättehän: tuleeko kinkku vai juusto päällimäiseksi, voiko saman leivän päällä olla tuorejuustoa sekä tavallista juustoa. Omituista, että ollaan tällä kokoonpanolla syöty jo monta vuotta aamupaloja yhdessä ja silti aina ihmetyttää miten joku tekee jotain eri tavalla kun itse. :D Niin ja mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että kinkku eka!

12.00 Vähän meikkiä naamaan ja päälle tosi monta kerrosta vaatetta.

12.45 Lähdetään Joonaksen kanssa autolla käymään Nallikarissa. Kun olen Oulussa olen yleensä se joka ajaa autolla joka paikkaan, niin päivisin kuin iltaisin. Aikaa on yksinkertaisesti liian vähän, että ehtisin liikkua muilla tavoin.


13.30 Ihailtiin Nallikarissa auringonlaskua. Uskomatonta, että pohjoisessa aurinko todellakin laskee tohon aikaan talvisin. Tuo hetki tuolla mykisti kyllä meidät ihan täysin kauneudellaan ja napsittiinkin ihan valtavasti kuvia jotka laitan sitten vähän myöhemmin tänne! Ei voi kun todeta, että me ollaan onnekkaita kun asutaan niin kauniissa maassa jossa on neljä eri vuodenaikaa.


14.00 Vanhempieni hoitokoira Lilli saapuu taas hoitoon muutamaksi päiväksi. Äärettömän suloinen koira mutta ihan älyttömän arka. Vähän liiankin minun makuuni jos totta puhutaan. :D


15.00 Vietetään aikaa perheeni kanssa ja ihailen äitini lahjaksi saamaa Mulberryn Mini Cara Delevingne laukkua. Laukku joka muuntautuu myös repuksi ihanassa viininpunaisessa värissä.


16.00 Syödään vielä viimeinen jouluateria perheen kanssa.

18.00 Lähdetään Joonaksen kanssa käymään toisella puolella kaupunkia ystäväni luona jonne on muutama ystävä kokoontunut. Itse olen alkoholittomalla linjalla, koska jonkun pitää tosiaan ajaa plus,  että aikainen aamu seuraavana päivänä ei innosta vetämään kännejä.


20.00 Lähdetään ajamaan seuraavaan paikkaan ja luvassa on vanhojen peruskoulu- ja lukiokavereideni kanssa jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut Get Together.


22.45 Lähdetään vielä kolmanteen paikkaan tapaamaan kaveria.

23.15 Ollaan vihdoin kotona. Pakataan tavarat laukkuihin ja mennään nukkumaan. Seuraavana aamuna herätyskello soi klo 5.45.

Sellainen oli minun Tapaninpäivä. Miten te muuten vietitte tuon päivän, rauhallisesti joulua jatkaen vai tanssijalalla koreasti Tapsan tansseissa? ;)

2 kommenttia:

  1. wau aivan ihania kuvia! *__* oot tosi kaunis:)!

    http://vievies.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi miten Lilli on SÖPÖ!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -