Travel

Terveisiä Oulusta! Saavuin tänne eilen alkuillasta ja pienen hetken vanhempieni luona hengailtuani lähdin viettämään iltaa ystävän kanssa. Käytiin mm. Ideaparkissa (joka oli minusta oikein kiva ostoskeskus, juuri sellainen mitä olisin täällä asuessa tänne kaivannut!) ja sen jälkeen vielä Cafe Roosterissa istumassa iltaa. Ymmärrän nyt miksi sitä on hehkutettu niin paljon, paikka oli todella söpö ja tunnelmallinen!

En tiedä onko se se, että ikää on tullut lisää vai se, että Oulu on ottanut valtavan harppauksen eteenpäin kaupunkina sen jälkeen kun 4,5 vuotta sitten olen täältä muuttanut pois mutta olen oppinut arvostamaan tätä kaupunkia. Minusta on oikeesti kiva olla täällä käymässä ja osaan arvostaa kaupungin asioita eri tavalla kun ennen. Asia mistä pidän täällä eniten on lyhyet välimatkat. Miten kivaa onkaan heittää autolla kaveri kotiinsa eri puolelle kaupunkia jonka jälkeen on kuitenkin ihan lyhyt matka ajaa kotiin! Liikennettäkin on vähän. Vertailun vuoksi: Helsingissä minulla menee noin 20 minuuttia ajaa autolla koululle ja minusta se on lyhyt aika. :D

Välimatkoista matkustusasuuun. Yleensä kun lennän lyhyitä matkoja niin laitan käytännöllisen asun joka toimii sitten perillä myös asuna. Pidemmillä matkoilla tykkään sitten yleensä matkustaa rennommin, veluriasussa ja meikittä. Käsimatkatavaroille laukkuna ja näin lyhyillä parin päivän matkoilla kaikelle mukana olevalle toimii täydellisesti Louis Vuitton Keepall Bandoulière 50.

Takki Second Hand // Neule Zara // Farkut Dr. Denim // Kengät Acne // Laukku Louis Vuitton // Korvikset Chanel

2 kommenttia:

  1. Tosi tyylikkäänä oot reissussa. Sulla on aina kuvissa niin raikkaan näköinen iho, miten teet sen? Mulla kiiltää kasvot aamulla heti kun pääsen töihin ja päivän mittaan meikki kasaantuu rumasti kun iho rasvoittuu. Onko sulla vinkkejä tähän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kamerakin jo pehmentää vähän ihoa ja saatan photoshopata joskus yksittäisiä epäpuhtauksia pois jos häiritsee kuvassa! Muuten mulla on kuiva iho ja käytän tosi kosteuttavia voiteita ja naamioita jotta iho ei olisi kuiva mutta muutaman niksin joka toimii rasvaiseen ihoon voin heittää! Hyvä meikkivoide on tosi tärkeä. Esimerkiksi Armanin Maestro -meikkivoide on ihan loistava (kallis kylläkin) ja on mulle liian kuiva muuten kun kesällä käytettäväksi joten voin kuvitella, että rasvaselle iholle se toimisi hyvin. Puuteripaperi on toinen juttu mitä kannattaa käyttää ja sitten kunnon mattapinnan jättävä pohjustusvoide (esim Lumene). :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -