Suosikkituoksuni on jo yli vuoden ajan ollut ihanan naisellinen Giorgio Armanin Sì EdP. Toinen pullo on jo menossa, ensimmäisen sain poikaystävältäni synttärilahjaksi reilu vuosi sitten ja siitä asti se on ollut suosikkini! Tuoksussa yhdistyvät mustaherukka likööri, freesia ja myskinen vaalea puu. Tämä tuoksu on varmasti sellainen joka jakaa mielipiteitä mutta minusta se on ihanan vahva ja ylellinen.

Jos mietitte vielä joululahjoja tai etsitte itsellenne uutta tuoksua suosittelen käymään tuoksuttelemassa tätä!

Hinta on vähän tyyriimmän puolella, 50ml maksaa lähes 90€ mutta se on sen arvoinen! Tästä on muuten tällä hetkellä myynnissä ainakin Stockmannilla 100ml lahjapakkaus jonka mukana tulee kaunis iltalaukku. Jos minulla ei olisi tätä jo niin nappaisin sen aivan varmasti itselleni pukinkonttiin!

2 kommenttia:

 1. Tänään sattumalta tuli kyseinen pullo vastaan ja haistelin sitten sun innoittamana ja rakastuin! Jotenkin tää tuoksuu niin tyylikkäälle ja ylelliselle, huumaava!
  Huvitti, kun tää tosiaan jakaa mielipiteet, kahden kaverin kanssa kun liikkeellä olin niin toinen piti tätä ihan hirveänä ja toinenkin sitten tykkäsi :)
  Voidaan siis päätellä, ettö yhdellä kavereistani on huono maku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku tykkäsit! Makuasioista ei voi kiistellä mutta joo surkee maku jos ei tästä tykkää haha. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -