Biozell

Olen aikaisemmin blogissani kertonut siitä, että käytän melkein vain kampaamotuotteita hiuksiini niin hoidossa kuin muotoilussakin. Sain kuitenkin syksyllä kokeiluun Biozellin tuotteita ja mä olen tykännyt niistä ihan hirveesti! Varsinkin kuivashampoo on musta parasta mitä olen ikinä kokeillut, niin hyvää, että ostin sitä lisää! Tuoksu on ihana, ei jätä valkoista tummiin hiuksiini ja antaa tosi paljon volyymiä. Tässä tuotteessa ei ole yksinkertaisesti mun mielestä mitään vikaa! Hinta 6,90€.


Toinen Biozellin tuote joka on ollut viikottain käytössä on syväpuhistavashampoo. Varsinkin kun mä tykkään kuivashampoon käytöstä niin tämä puhdistaa kunnolla kaikki jämät hiuspohjasta. Syväpuhdistavia shampoita ei suositella käyttämään kun korkeintaan kerran viikossa joten sen mukaan tätä käytän mutta sillon kun käytän niin tuntuu kyllä päänahka ihanan puhtaalta. En ymmärrä miten olen pärjännyt aikaisemmin ilman tällaista tuotetta. Hinta 8,90€.


Noiden tuotteiden lisäksi olen hurahtanut vähän suolasuihkeeseen. Tätä käytän epäsäännöllisemmin mutta sillon kun haluan hiuksiini vähän rakennetta niin tämä on loistava. Paljon parempi kun muut "markettisuolasuihkeet" mitä olen kokeillut! Hinta 6,50€.

Jos ette oo kokeillu näitä niin suosittelen lämpimästi!

Tuotteet saatu kokeiluun blogin kautta. 

2 kommenttia:

  1. Olen myös ollut tosi tyytyväinen tuohon Biozellin kuivashampooseen, kun löytyy tummille hiuksille erikseen vielä. Tuota suolasuihketta en ole kokeillut, kun olen ollut niin tyytyväinen Herbinan letityssuihkeeseen, mutta tuota voisi myös kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jopa tuo ihan normi kuivashampoo on sekottunut hyvin hiuksiin, mutta pitää ehdottomasti kokeilla sitä tummille hiuksille tarkoitettua myös! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -