Old Town San Diego

Yksi San Diegon nähtävyyksiä ja yksi kivoimmista alueista on ehdottomasti Old Town. Down townista tänne pääsee helposti Trolleyllä tai taksilla (n. 14$) jos autoa ei ole tai haluaa nauttia Margaritan jos toisenkin. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka ja suosittelen tänne menemistä alkuillasta juuri ennen kun aurinko laskee. Silloin ehtii nähdä paikan valoisaan aikaan ja myös pimeässä jolloin se on mielestäni tunnelmallisimmillaan.

Old Town on täynnä kivoja meksikolaisia ravintoloita ja kauppoja joissa myydään keramiikkaa, tekstiilejä ja muita meksikolaisia käsitöitä.


Me lähdettiin tänne keskiviikkoiltana tarkoituksena kierrellä vähän noita kauppoja ja syödä illallinen. Sydäntä lämmitti miten vähän alue oli muuttunut vuosien varrella. Näytti ihan samalta kun viime käynnillä kahdeksan vuotta sitten (välihuomio: hurjaa miten aika menee nopeasti!!!). Elävää musiikkia, ystävällistä henkilökuntaa ja yleisesti tunnelma oli ihan katossa.


Kivoin ravintola ja tunnelma on mielestäni ravintolassa joka sijaitsee suihkulähteen takaisella sisäpihalla. Syötiin Fajitas-annokset ja jaettiin jäätävän kokoinen Margarita. Pakko myöntää, että tosta ei meille uponnut kun vähän yli puolet. Se oli ihan valtava!


Jos liikutte täällä päin niin käykää ehdottomasti tsekkaamassa tämä paikka. Ruuat ovat kohtuuhintaisia, vaikka voisi luulla, että tällaisessa paikassa olisi korkeammat hinnat. Old Town kuuluu ehdottomasti top vitoseen asioista joita suosittelisin ystävälle joka San Diegoon tulee. :)

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -