Tar & Roses

Losissa paras ravintolakokemus oli Tar & Roses -niminen ravintola Santa Monicassa. Ihanan tunnelmallinen pieni ravintola jonne pääsi ilman pöytävarausta kun hetken aikaa jaksoi pöytää odottaa. Ravintola oli selkeästi todella suosittu ja koko illan ravintola olikin viimeistä pöytää myöten täynnä. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka herkullista.

Löydettiin ravintola Yelp.comista joka on todella kätevä sivusto kun etsii ravintolaa.  Hyvin samanlainen sivusto kuin meillä Eat.fi, eli hakusanoilla ehdotetaan sopivia ravintoloita ja sieltä löytyy sitten asiakkaiden arvioita ja kuvia paikasta. Reissussa kannattaa siis ehdottomasti käyttää tuota sivustoa jos haluaa löytää hyvän ruokapaikan!

Kuva lainattu http://tarandroses.com


Ruoka oli Italialaistyylistä joka on ehdottomasti yksi suosikkikeittiöistäni maailmalla. Aloitettiin jakamalla muutamia Snacksejä jonka jälkeen syötiin herkulliset pääruuat ja sen jälkeen Joonas otti vielä jälkkäriäkin. Ihana ravintolailta täydellisessä paikassa, mitä muuta sitä voisi toivoakaan. :) Tässä maassa todellakin osataan tehdä ruokaa eikä jouduttu pettymään ruuan laatuun vaan syötiin koko loma todella hyvin. Lomalla ei ainakaan tullut mitään tiettyä dieettiä seurattua. ;)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -