Valkoinen hymy

Kesä tulee ja sen huomaa ihmisten ilmeistä. Kadulla vastaan tulevat tuntemattomat ihmiset hymyilevät leveästi ja näyttävät jälleen onnellisilta pitkän talven jälkeen. Tämä on ihan selkeästi lempivuodenaikani!

Omat hampaani ovat aina olleet todella valkoiset ja olenkin saanut useasti kysymyksiä siitä, että olenko valkaissut hampaani. Ennen tätä olen kuitenkin vain silloin tällöin käyttänyt valkaisevia hammastahnoja mutta muuten hampaani ovat vain itsestään ollut valkoiset. Olen siis ollut todella onnekas.

Jenkeissä ollessani kuitenkin innostuin testaamaan hampaidenvalkaisuliuskoja kun Joonas niitä osti itselleen. Huomasin eron jo yhdestä käyttökerrasta ja luulenkin, että hampaiden valkaisusta tulee tapa. Käytin siis liuskoja noin viikon joka ilta. Liian usein tällaista kuurai ei tietenkään kannata tehdä eikä ole mitään järkeäkään, mutta kerran tai kaksi kertaa vuodessa käytettynä voisin kuvitella, että saa pidettyä hymyn valkoisena.


Sainkin juuri sopivasti reissusta palatessani yhteistyön merkeissä Zental -merkkisiä hampaidenvalkaisuliuskoja joita sitten ensi kerralla tulen testaamaan. Zental tarjoaa myös lukijoilleni -15% edun kaikista tuotteistaan koodilla KEVÄT. Tuotteita pääset tilaamaan ilmaisilla postikuluilla TÄSTÄ!

Zentalin kotikäyttöiset hampaidenvalkaisuliuskat eivät sisällä peroksidia joten liuskat eivät tuhoa hampaiden luontaista kiiltoa vaan ovat turvallisia käyttää. Liuskoilla voi saavuttaa jopa 12 sävyä valkoisemmat hampaat. Hullua!

Jos hampaiden valkaisussa jokin askarruttaa niin kannattaa tsekata nettikaupan Usein kysyttyä -osio ja saat varmasti vastauksen kysymyksiisi.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Zentalin kanssa.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -