Tikkurila Festivaali

Tämä viikonloppu on ollut yksi kesän kiireisimpiä. Perjantaina olin kutsuttu Tikkurila Festivaaleille pienen porukan kanssa ja lauantaina huitelin jo Tampereella sukuni mökillä ja perinteisissä kesäjuhlissa. Palataan kuitenkin siihen perjantai-iltaan kun otettiin pienen bloggaajaporukan ja avecejen kanssa taksi kohti Tiksiä ja näitä festareita.


Aloitettiin Kopparbergin rekan katolta jossa tarjoiltiin ihania uutuusdrinkkejä. Myyntiin on juuri tullut kahta erimakuista Frozen Fruit Cider -siiderijuomaa joita kuvailisi ehkä parhaiten sana siiderisorbetti. Makuja on Seljankukka (oma ehdoton lemppari!) ja mansikka-lime. Noita meni muutama!


Seuraavaksi oli ehkä oma päivän kohokohtani. Olen aina suunnattoman ylpeä siitä jos onnistun ylittämään itseni ja perjantaina tosiaan tein niin. Lähipiirini pitää minua ruuan suhteen jokseenkin nirsona ihmisenä joten nyt ylpeänä kerron, että minä, Lotta, söin tuolla tapahtumassa heinäsirkkoja. Vielä oikein kolme kappaletta. Okei ne oli suklaakuorutteisia ja laitoin ystäväni maistamaan ennen minua mutta silti! En olisi ikinä uskonut syöväni ötökkää mutta jouduin vielä toteamaan, että ne oli hyviä. Jos haluatte lukea ja nähdä enemmän ötökkäkokkailusta niin käykää tutustumassa ötökkäkokin sivuihin. Heinäsirkka meni joo mutta uskon, että torakoista mä kieltätyisin sekunissa.


Heinäsirkkojen lisäksi Ville Pusa tarjoili meille lonkeron kanssa yhteensopivaa hodaria. Kuvitelkaa kun mulle eka markkinoitiin tota hodaria lonkerohodarina. Kelasin, että miten ne on saanu hodarista lonkeron makuisen ja mietin, että hyi hitto miten ällöä. Hodari ei siis maistunut lonkerolta vaan oli kehitelty maistumaan lonkeron kanssa ja oikein hyvältä se maistuikin.


Näähän tosiaan oli festarit eikä ruokatapahtuma mutta mä taisin viihtyä parhaiten eri ruokapöytien ääressä. Näiden kuvissa näkyvien ruokien lisäksi syötiin vielä VIP-loungessa illallinen ja yöpalakin olisi ollut tarjolla mutta se skipattiin suosiolla ja kuunneltiin sen sijaan niitä bändejä ja juotiin viiniä. Omat suosikkiesiintyjät olivat perjantaina Arttu Viskari ja Eppu Normaali. Harmi, että lauantaina olisi ollut niin paljon paremmat esiintyjät (mm. Apulanta, Haloo Helsinki, Sanni...) mutta itselläni oli menoa joten en päässyt. Onneksi perjantaista jäi kuitenkin hyvä mieli ja ilta oli todella onnistunut!


Oliko kukaan muu tuolla festareilla?

Liput saatu yhteistyönä Tikkurila Festivaalilta.

3 kommenttia:

 1. Osaatko kuvailla mille se heinäsirkka maistui, muistuttiko jotain? Vai maistuiko vaan se suklaa?
  Onko muuten ystävälläsi Emmillä blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne maistui lähinnä suklaalta mutta koostumus oli sellainen todella rapea. Kokki sanoi, että monet ovat kuvailleet koostumusta samanlaiseksi kuin muikut mutta itse en allekirjoita tätä sillä muikkujen rakenne on minusta ällöttävän tuntuinen suussa. :D

   Poista
  2. Niin ja Emmillä ei valitettavasti ole blogia!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -