BLUE

Viime viikonloppuna meillä oli ilo olla kutsuttuna ystävien häihin. Tällä kertaa oltiin Tuusulassa oikein tunnelmallisissa häissä ja Joonaksella oli kunnia esiintyä kirkossa morsiammen kävellessä alttaria pitkin.

Tällä kertaa luistin vähän etiketistä aukinaisilla suoristetuilla hiuksilla ja avonaisilla kengillä. Maksimekko oli loistava valinta sillä sää oli sen verran kylmä, vaikka aurinko paistoikin. Maksimekot ovat selkeästi yleistyneet häävieraiden keskuudessa sillä näissäkin häissä suurimmalla osalla naispuolisista vieraista oli maksimekko päällä.

Mekko Bik Bok // Laukku Valentino // Kengät Charlotte Russe

7 kommenttia:

 1. Niin kaunis! En kestä kun näytät edelleen siltä yhdeltä tutultani ja sulle oon joskus aaaikoja sitten asiasta kommentoinutkin :D Jännä myös nähdä tuo mekko päällä, sillä itellä ois tarkotus pukea samainen mekko lämpimissä sävyissä ens viikonloppuna häihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mä haluan nähdä tän tyypin. :D Oon kerran elämässäni nähnyt ihmisen joka näyttää ihan multa. Istuttiin samassa pöydässä ja yhtäkkiä mietin, että mitä hittoa. :D Siinä meni sitten koko ilta seuraillen tätä naista jolla oli mun kasvot ja mun eleet. :D

   Poista
 2. Vautsi miten nätti mekko, toi väri sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Nätti mekko! Mutta millaiset liivit tuon kanssa, olkaimettomat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itseasiassa mulla ei ole tuossa rintsikoita ollenkaan, nipple coverit ainoastaan. :)

   Poista
 4. Kaunis mekko!! Sama oli kans tänä keväänä omissa lakkiaisissa, missä tosi monilla(niin mullaki) oli maksimekot etiketistä huolimatta. :)

  Picture Me

  VastaaPoista
 5. Sulla on kauniit hiukset, näyttää terveiltä! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -