Syysmuodin helmet

Mun mieli on jo pitkään ollut syksyssä. Osittain varmaan siksi, että tästä syksystä tulee jännittävin pitkään aikaan mutta osittain myös siksi, että mä tykkään syyspukeutumisesta kaikista eniten. Mulle sopii murretut sävyt ja vaikka kevään ja kesän iloiset värit onkin ihania niin let's face it, mä tykkään pukeutua mustaan ja syksyllä sekään ei tunnu koskaan väärältä.

Mä inspiroidun ehdottomasti menneistä vuosikymmenistä kuten 70- ja 90-luvuista. Niin täysin erilaiset vuosikymmenet muodin suhteen mutta jokin kummassakin viehättää ja varsinkin niiden yhdistämisessä. Erityisen innoissani olen nyt mokkanahasta, liiveistä ja vihreästä. Inspiroiduin jopa kun näin lehdessä serkkuni päällä leveälahkeiset farkut joten menin ja ostin sellaiset. Hippivaikutteet tulevat olemaan hyvin läsnä tänä syksynä omassa tyylissäni.

1. Trenssi 2. Balleriinat 3. Stan Smith -tennarit 4. Hapsuliivi 5. Mokkahame 6. Urheiluliivit 7. Mekko
1. Neulemekko 2. Laukku 3. Takki 4. Trenssi 5. Liivi 6. Aurinkolasit 7. Farkut 8. Neule

Mikä on teidän tämän syksyn suosikkitrendi?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Muhun kolahtaa harmaa väri tänä syksynä - ja kovaa! Kotiutin jo Acnen Canadan siinä vaalean harmaassa sävyssä ja haussa on AINAKIN harmaa pitkä neuletakki (mitä nyt ei tosin huiviin voi yhdistää mutta..) jaja.. :D

    VastaaPoista
  2. Bootcut-farkut haluaisin pitkästä aikaa, saa nähdä löytyykö mieluisat/sopivat. Itse olen nyt tykästynyt viininpunaiseen väriin ja viimevuotiseen tapaan haaveilen juuri oikeanlaisesta villakangastakista, jos se tupsahtaisi mun eteen jossain.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -