What's in my bagMun käsilaukun ei todellakaan tarvitse olla iso sillä kannan mukanani vain kaikista olennaisimpia tavaroitani. Minun käsilaukusta et löydä kuulokkeita, purkkaa, meikkipussia tai oikeastaan mitään mielenkiintoista. Meikkiäni en oikeastaan korjaa koskaan päivän aikana (huulimeikki poikkeuksena), musiikka kuuntelen todella harvoin muualta kuin auton radiosta ja purkkaa jauhan vain jos joku tarjoaa.

Omassa laukussani kulkee aina mukana puhelin. Se on itseasiassa vaihtunut ihan vähän aikaa sitten kun iPhone 5s:ni sanoi sopimuksen irti ja luotto Applen puhelimiin meni täysin. Kaksi uutta rikki mennyttä iPhonea kolmen vuoden sisään on minusta aika heikko suoritus. Varsinkin kun se paljon puhuttu lasi ei ole mennyt rikki kertaakaan, vaan tälläkin kertaa 1,5 vuoden jälkeen mikrofoni. Päätin siis vaihtaa puhelimeen jonka merkki antaa kahden vuoden takuun ja valitsin Sonyn Xperia X3 -älypuhelimen. Joonaksella on ollut tämä puhelin jo pidempään ja olen kuullut siitä paljon hyvää. Plussaa siitä, että on kotona joku joka opettaa uuden käyttöjärjestelmän käytössä sillä tämä on ensimmäinen Androidini. Miinusta siitä, että puhelin on aivan liian iso minun käteeni ja esim tekstaaminen yhdellä kädellä on tosi haastavaa. Toivottavasti tähän tottuu!

Avaimet kulkee kätevästi mukana Louis Vuitton 4 Key Holderissa. Sain tämän joku vuosi sitten Joonakselta lahjaksi, liekö ollut vinkki siitä, että unohtelin avaimiani usein kotiin. Selkeästi hyvä lahja sillä avaimeni ei tämän saamisen jälkeen ole unohtuneet kuin pari kertaa.

Aurinkolasit koteloineen kulkee useimpina päivinä mukana. Tämän hetken suosikit ovat olleet Céline Audrey -malliset aurinkolasit. Näiden kanssa on itseasiassa ollut todella paljon ongelmia, sillä nämä löystyvät hetkessä ja olenkin joutunut käymään optikolla kiristämässä näitä useamman kerran mutta en millään raaskisi luopua näistä sillä tykkään näiden ulkonäöstä hurjasti.

Koska tykkään käyttää pieniä laukkuja mukanani on harvemmin iso Mulberryn lompakkoni vaan pelkkä Saint Laurentin korttikotelo. Tämän ostin vuonna 2014 Lontoon matkallamme.

Helsingissä asuvan must, matkakortti. Itse kävelen paljon esimerkiksi työmatkoja mutta matkakortti on silti aina mukana jos tarvitsee lähteä kauemmas tai jos väsymys yllättää enkä jaksakaan työpäivän jälkeen kävellä.

Viimeisenä mukana on aina jokin kosteuttava huulituote sekä sen päivän huulipuna. Tällä kertaa Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 01 sekä Tom Ford Lip Color sävyssä 01 Spanish Pink.

Mitä teidän laukuista löytyy?

2 kommenttia:

  1. Sonyn xperia puhelimista on myös compact-mallit, jotka on tosi hyvän kokoisia! Itselläni vanhempi malli z1 compact, joka on aivan super! Näiden puhelimien kamerathan on myös ihan priimaa.

    VastaaPoista
  2. Oon törmännyt taas pitkästä aikaa useampaan tällaseen postaukseen ja tein itekki tän vasta! Huippua :) Harmi, et sulla on menny luotto Applen tuotteisiin, ku itellä ollu eka 3 vuotta 4S ja nyt se on meidän äidillä sen ekana älypuhelimena kaiken ton mun käytön jälkeen. Kerran vaan akku siihen vaihdettu. Nyt taas kohta jo vuosi mun iPhone kutosen kans, eikä mitään ongelmia tässäkään *koputus puuhun* :)

    www.mariannesendenali.com

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -