My officeTyöhuoneemme vaatii vielä vähän hienosäätöä. Ensi kuussa kun tullaan lomalta aion tarttua tuumasta toimeen ja laittaa tämän huoneen kuntoon. Edelliset asukkaat ovat maalanneet yhden seinän vaaleansinikseksi jonka sävy on kutakuinkin inhokkiväriäni. Ajattelin ensin, että vaatekaappini peittää niin ison osan seinästä, että en edes huomaisi sitä mutta kyllä se vaan häiritsee. Tarkoituksena on siis maalata tuo seinä mattamustaksi. Olen unelmoinut pitkään liitutauluseinästä joten nyt toteutetaan se. Maalaamisen lisäksi pitäisi vetää kaikki johdot seiniä pitkin sillä tällä hetkellä ne menee ihan miten sattuu.

Kaipaisin myös työpöydälle jotain sälää ettei se olisi niin kliininen. Mahdollisesti valaisin ja kynäteline ja jotain muuta.

Olen selaillut kotitoimistoista kuvia blogeissa ja tässä linkkejä inspiroiviin sellaisiin:

1. Lagerma -blogi.
2. Alexa Dagmar -blogi.
3. Passion for Fashion -blogi.

Näiden naisten toimistot eivät ole ainoat jotka ovat inspiroivia vaan ihan kaikki heidän kodeissaan. Kannattaa kurkistaa mikäli kaipaat inspiraatiota!

6 kommenttia:

 1. Vau miten upean näköstä! :D Mun mielestä tuo vaaleansininen sopii tuohon tosi hyvin ainakin näin kuvissa, mutta minkäs sille mahtaa jos se on just se sun inhokkiväri haha! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. :D Ei se nyt maailmaa kaada jos sitä ei heti maalata mutta ainakin jossain vaiheessa!

   Poista
 2. Voisin kuvitella, että musta seinä kaventaa ja pienentää tuota tilaa entisestään. Itse maalaisin seinän valkoiseksi ja kiinnittäisin esimerkiksi tuohon oven viereen sellaisen sisustustarran, johon voi kirjoittaa liiduilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio jota olen itsekin miettinyt. Sisustustarroja en enää halua (vanhassa asunnossa oli sellainen) vaan haluaisin ihan kontrastiseinän. Meidän koko asunto on lattiasta kattoon valkoinen joten haluaisin, että tuo yksi seinä olisi jotain muuta. Ellei mustaan päädytä niin harmaakin on yksi hyvä vaihtoehto. :)

   Poista
 3. Hei!
  Mistä toi pöytätaso on? Olisi hakusessa juuri tuollainen kapea toimisto-/meikkauspöytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Pöytä on Muuramen. Ostettu alkusyksystä Stockan alennusmyynneistä. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -