Lady in Red

Viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä ja suurimmaksi osaksi olen viettänyt aikaa kotona. Kerännyt vähän akkuja sillä ensi viikosta tulee kiireinen.

Eilinen ei alkanut kovin loistokkaasti kun etsin suoristusrautaani kylpyhuoneen kaapista ja huomasin, että kaappi on täynnä vaahtoa. Hetken tuli pieni tänka-på, että mitä helkkaria. Lattialämmitys oli ilmeisesti räjäyttänyt miehen partavaahtopullon ja sen seurauksena fööni ja GHD:n suoristusrauta lensi roskiin. Tätä en olisi kaivannut juuri nyt. Onneksi kiharruspuikkoni oli turvassa toisessa kaapissa ja sain kiharrettua hiukseni ennen kun lähdin ystäväni luo. Otettiin asukuvia Torkkelinmäellä ja juotiin teetä ystäväni luona. Illalla sitten näin vielä toisia kavereita viinilasillisen merkeissä.

Eilen päällä oli uusi punainen takkini. Olen siihen totaalisen ihastunut ja se piristää muuten väritöntä asua täydellisesti. Seuraava haaste voisikin olla yhdistää takki värikkäisiin vaatteisiin!

Takki Mango // Farkut Dr. Denim // Paita Anine Bing // Laukku Valentino // Kengät Zara

3 kommenttia:

 1. ootpas ihan superkaunis! <3 Ihana takki ja ihana asu! Vau! :)

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva ja pirtsakka takki :)

  VastaaPoista
 3. Upea asu! Osaisitko antaa vinkkejä kiharoihin, näytät aina niin tyylikkäältä ja tuo kampaus kyllä kruunaa tyylin! Mitä fööniainetta käytät, entä kiharruspuikkoa? :-)

  Pohdin tilaavani samaisen takin, onko miten kokoaan vastaava malli?

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -