Self-portrait Azaelea dress

Ennen joulua sain postissa upeat Self-portraitin mekot jotka tilasin. Lähetys saapui ihan parissa päivässä tilauksesta ja mekot olivat pakattu niin kauniisti ja ylellisesti. Molemmat silkkipaperissa omissa valkoisissa laatikoissaan ja kauniit silkkirusetit ympärillä. Voin siis sanoa, että ostokokemus oli aivan täydellinen ja molemmat mekotkin juuri sopivia. Ostan varmasti jatkossakin vaatteita tuolta merkiltä!

Toinen ostoksistani oli tämä kaunis Azaelea mekko jonka olen itse nähnyt myös monien julkkiksien ja ulkomaalaisten bloggaajien päällä. Ei ihme, että mekko on suosittu sillä se on todella kaunis. Ihanan painavaa ja laadukasta materiaalia ja täydellinen istuvuus. Tätä tulen varmasti käyttämään monta kertaa ja haaveilen jo mekosta muissa väreissä. Ensimmäisen kerran laitan sen päälle viikonloppuna veljeni häihin.Toinen ostoksistani on valkoinen kesämekko ja nään jo sieluni silmin miten kävelen se päällä häämatkallamme. Matka on muuten nyt varattu, kiinnostaako teitä tietää minne? ;)

7 kommenttia:

 1. Vau miten upea! Olen myös haaveillut tästä mekosta jo jonkin aikaa, tosin en ole vielä raaskinut tilata sitä. Ja ehdottamasti kiinnostaa tietää millaiseen kohteeseen olette päätyneet! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis. Itse olen aivan ihastunut tuohon viininpunaisena. Tosin en tiedä sopisiko tuo mun vartalolle tuosta yläosastaan, mutta tosi nätti mekko.

  VastaaPoista
 3. Upea mekko!! Olen suunnitellut ostavani samanlaisen, minkälaiset rintaliivit alle sopivat, käyvätkö normaalit olkaimettomat? Entä onko alusmekko kuinka lyhyt/tiukka? Kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen itseasiassa käyttänyt ihan ilman rintsikoita, koska kangas on niin tukevaa. Mekko on todella avonainen joten rintsikat saattaisi kyllä vilkkua ikävästi. Alusmekko on todella lyhyt mutta ei lainkaan tiukka. Mulle ei ainakaan tuu semmonen vilauttamisen vaara -tunnetta tässä. :)

   Poista
 4. Kiitos Lotta vastauksestasi! :) mukavaa kesää ja kivoja tuleviakin juhlia ihanan mekon kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Hei Lotta, lisäkysymys edelliseltä kommentoijalta vielä: olen tottuneenakin nettiostajana harvinaisen pihalla kyseisen mekon kokomitoituksesta, onko se valtavan pientä? Olen yleensä kokoa 36-38, mutta nyt verkkokaupan kokotaulukko näytti minun olevan isointa kokoa uk14 tuotteen mittojen perusteella. Onko tämä mekko siis selkeästi normaalia pienempää mitoitusta? :)

  Kiitokset vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis mä olin myös lukenut netistä siitä miten pientä kokoa tällä merkillä on. Käytän normaalisti UK 10-12 ja otin sitten 12. Ostin kaksi mekkoa joista toinen oli minulle auttamatta liian iso ja menee ompelijalle, tästä se koko oli ihan hyvä mutta en huomannut kyllä, että olisi ollut jotenkin tosi pientä kokoa vaan ihan tavallista, olisi varmaan minulle mahtunut se uk 10 myös. :o Hämmentävää!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -