H&M Conscious Exclusive

Käyn nykyään todella harvoin missään blogitapahtumissa tai vierailulla pressitoimistoissa. Sitäkin harvemmin otan niissä kuvia ja vieläkin harvemmin kirjoitan käynneistä blogiin.

Yksi merkittävä vaikuttaja tähän on se, että useat tilaisuudet ovat aamupalatilaisuuksia ja minun työpäiväni alkaa jo yhdeksältä aamulla. Illallakin on tapahtumia aina välillä mutta täytyy myöntää, että olen aika nirso siitä mistä tapahtumista jaksan innostua. H&M Conscious Exclusive -malliston julkistus kuulosti kuitenkin sen verran kiinnostavalta, että jaksoin kiivetä Aleksanterinkadun liikkeen yläkerrassa yhdeksännessä kerroksessa sijaitsevaan showroomiin (ja ihan oikeasti kiivetä, kävelin nimittäin portaat!).


Erityisesti mieleen jäi upea hääpukumainen valkoinen mekko. Suosittelen erityisesti pienemmän budjetin morsiammien kurkkaamaan tuo vaihtoehto, ei lainkaan olisi huono vaihtoehto hääpuvuksi! Hinta oli muistaakseni alle 300€.

Maistoin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni myös Smoothie Bowlia ja voi, että oli hyvää! Pitää alkaa kotonakin tekemään noita. En ihmettele lainkaan, että ovat suosittuja. 


Mallistossa oli paljon röyhelöitä jas liehuvia kankaita. Sillä tavalla kuitenkin, että ei ollut liian herkkää. Ei siis ihme, että iski muhun kovaa. Mä olen tällä hetkellä todella ihastunut kaikkiin röyhelöihin, etenkin kauluspaidoissa se on todella makea yksityiskohta.

Hääpukumaisen mekon lisäksi ihastuin erityisesti myös uusiin H&M:n unisex tuoksuöljyihin. Ihanat roll-on tuoksut joissa tuoksu mm. sitruunaruoho, pioni, ruusu ja puu. Kiinnostava juttu tuoksuissa oli se, että niitä voi käyttää erikseen mutta myös yhdessä jolloin syntyy täysin uniikki tuoksu.


Mallisto tulee myyntiin 160 myymälään ympäri maailman sekä verkkokauppaan 20. huhtikuuta.

3 kommenttia:

 1. Upeita mekkoja, tuo ylimmäinen kävisi tosiaan morsiammellekin ja myös tuo tummapohjainen kukkakuvioinen on ihana.

  VastaaPoista
 2. Tää sun blogi on aivan ihana! Sait musta uuden lukijan <3

  http://inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! :) Tervetuloa seuraamaan <3

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -