THE RINGS

Vihkisormkseni on ehtinyt vilahtaa jo niin blogin, Snapchatin kuin myös Instagramin puolella mutta nyt on tarkoitus esitellä tämä aarteeni paremmin.

Viime talvena tässä postauksessa kerroin tarkemmin siitä miksi päädyin teettämään sormukseni. Kun aloitin vihkisormuksen metsästyksen en arvannut miten vaikeaa se olisi mutta onneksi yhteinen sävel löytyi Tamperelaisen perheyrityksen Kultasepät Andreasenin kanssa ja he hiffasivat heti mitä halusin. Yksinkertaisen yksikivisen sormuksen joka ei olisi liian korkea ja sopisi hyvin yhteen kihlasormukseni kanssa.


Prosessin hauskin osuus oli ehdottomasti timantin valinta ja teettämisessä oli juurikin se hyvä puoli, että sain valita sormuksen timantin laadun, mallin ja koon. Rehellisesti sanottuna mulla ei ole tällaisista asioista paljoa tietoa ja kultasepän vinkit olivatkin tässä tapauksessa todella tarpeen ja olen heidän ammattitaidosta ikuisesti kiitollinen.

En ole koskaan käyttänyt koruja kovinkaan paljoa ja tykkäsin älyttömästi Joonaksen valitsemasta kihlasormuksesta juurikin sen sirouden vuoksi. Kun aloimme suunnittelemaan vihkisormusta oli ajatuksissani sellainen 0,20ct timantti, korkeintaan 0,30ct mutta kuten ehkä kuvista saatatte huomata, nälkä kasvoi syödessä. Olen todella tyytyväinen timanttiin jonka loppujen lopuksi valitsin ja täytyy myöntää, että jään ihailemaan sitä joka hetki kun silmäni osuu vasempaan nimettömään.

Timantin malli on Cushion cut eli se on tyynynmallinen. Pyöreän ja Princess cutin välimuoto. Tätä timanttimallia käytetään paljon Halo -sormuksissa mutta minulle oli alusta asti selvää, että haluan sormuksestani Solitaire -sormuksen. Halo -sormukset ovat tällä hetkellä todella trendikkäitä ja sopivatkin niin monille mutta itselleni en voinut sellaista kuvitellakaan. Halusin jotain ajatonta ja simppeliä.


Entäs sitten kaiverrukset?

En ole aikaisemmin kertonut mitä kihlasormukseeni on kaiverrettu mutta nyt voi paljastaa senkin. Lupaan olla sun J.

Vihkisormuksessani taas lukee "Det var alltid du", Se olit aina sinä.

Tykkään persoonallisista kaiverruksista ja olen todella tyytyväinen sormuksiini. Kiitos Jussi Andreasen kun teit minulle unelmieni sormuksen! Diamonds are forever, toivottavasti nämä kaksi kulkevat mukanani hautaan asti.

Yhteistyössä Kultasepät Andreasenin kanssa, vihkisormus saatu sopimushintaan.

1 kommentti:

  1. Me teetätettiin myös sormukset samassa paikassa ja itsellä kans lähti vähän käsistä timanttien kanssa :D Lopulta niitä tulikin yli karaatin verran, ups. Olisi ollut kiva nähdä kuvaa myös miehesi sormuksesta!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -