BANGS

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut otsahiuksien leikkuusta. Blogiani alkuaikoina seuranneet saattavat muistaa, että silloin minulla oli otsis. Minulla oli itseasiassa otsis lähes koko lapsuuden ja teiniajan mutta nyt viime kerrasta on vierähtänyt yhdeksän vuotta. Otsahiuksien ja taipuisien hiuksien yhdistelmä ei ole ideaali mutta nyt päätin, että on aika saada hiuksiin joku muutos.

Hiuksista tulee nostalginen olo, hyvällä tavalla. Kuvien uudet valkoiset nilkkurit taas ovat muisto menneiltä vuosilta ja jollaisten en ikinä kuvitellut päätyväni jalkoihini enää. Niin se muoti kiertää ja olen taas innoissani valkoisista kengistä. Taidan kuitenkin skipata suosiolla ne valkoiset teräväkärkiset ja kapeakorkoiset kengät jotka saavat edelleen aikaiseksi kylmiä väreitä.

Takki Marimekko // Housut H&M // Huivi Acne Studios // Kengät &Other Stories // Laukku Chanel // Aurinkolasit Givenchy

Tällä hetkellä syön lounaaksi lehtipihviä ja kuuntelen radiosta Top 500 rakkauslaulua -listausta. Tulee mieleen lapsuus kun kuuntelin melkein joka ilta radiokanavien Top-listauksia siinä toivossa, että sieltä tulisi ne omat suosikkikappaleet, jotta saisin ne kasetille nauhalle. Sitten jos onni kävi ja biisit tulivat, pystyi niitä sitten kuuntelemaan uudelleen ja uudelleen. Muistaako kukaan muu tehneensä tätä? :D

Ihanaa sunnuntaita kaikille, minun sunnuntai on näemmä aika nostalginen monella tapaa.

2 kommenttia:

  1. Tosi söpö tuo otsatukka :) Varmaan nutturan kanssa aivan ihana.
    90-luvun lempparihommia oli tuo kasettien tekeminen. Kavereiden kanssa tehtiin myös jotain höpötyskasetteja, vähän kuin päiväkirjoja tms, että mitä ollaan tehty. Mulla on jotain vieläkin tallessa, tosin kasettisoitinta ei taida olla enää. Ehkä jostain voisi löytyä vanhat korvalappustereot.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Haha, tehän ootte siis ollu ihan edelläkävijöitä kun nykyään kaikki tekee podcastejä. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -