HAPPY NEW YEAR!

Ihanaa uuttavuotta 2019! Meidän vuosi vaihtui romanttisesti kolmestaan autossamme ruuhkan keskellä Rautatientorin kupeessa. Joonas ajoi autoa ja minä ja vauva istuimme takapenkillä. Normaalisti 10 minuutin ajomatka venyi puolentoista tunnin pituiseksi. Teitä oli suljettu ja autoja oli liikkeellä todella paljon. Lunta pyrytti taivaalta ja jouluvalot heiluivat tuulen voimasta. Yksi autokin hajosi eteemme. Olipahan kotimatka.


Illan vietimme ystäviemme kanssa Ainolla ja Sampalla, mutta päätimme lähteä kotiin hyvissä ajoissa, jotta saisimme tytön nukkumaan omaan sänkyyn. Väsyneenä nukahdimme kaikki kolme aika pian kotiin päästyämme. Ilta poikkesi meidän tavallisista uudenvuoden vietoista sillä tavalla, että tällä kertaa mukana olivat myös porukkamme lapset. Vauvamme lisäksi myös ystävämme kaksi vähän vanhempaa muksua olivat mukana ja sen myötä iltamme oli melko vauhdikas, vaikka alkoholia ei tänä iltana juurikaan kulunut. Itse join lasin shampanjaa, that's it.

Raskauden jälkeen ei nuo alkoholijuomat ole muutenkaan maistuneet. Viinit ja skumpat, jotka aikaisemmin on olleet mun lemppareita, maistuvat nyt suorastaan pahalta. Outoa!


Teittekö te uudenvuodenlupauksia? Mulla ei ole ollut tapana sellaisia tehdä, mutta tänä vuonna tein itselleni lupauksen pitää parempaa huolta itsestäni. Raskauskilot on jo yhtä kiloa vaille pudotettu, mutta on tässä vielä muita kiloja pudotettavana. Myös ruokapuoleen on syytä kiinnittää huomiota ja erityisesti säännölliseen syömiseen ja herkuttelun vähentämiseen.

Täytyy kuitenkin olla itselle armollinen, kroppa on viime vuoden aikana tehnyt mielettömän duunin ja saa nyt rauhassa palautua.

1 kommentti:

  1. Hyvää vuotta 2019 toivon teille! Oli kyllä melkoinen keli täällä Helsingissä ainakin :) Mulla ei ole ollut oikeastaan koskaan tapana tehdä mitään lupauksia eikä tipattomia tammikuita, yritän aina pitää mielessä kohtuuden ja terveelliset elämäntavat vaikka tietenkin elämästä täytyy myös nauttia hyvän ruoan ja juoman merkeissä.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -