VIIMEKSI

Viimeksi minä...

Ilahduin kun laitoin vauvamme leikkimatolle, jonka hän sai joululahjaksi Vaariltansa. Tyttö ihastui Baby Gymiin välittömästi! Nyt hän osuu jo leikkikaaresta roikkuviin leluihinsa. Vauvan kehitys ilahduttaa minua joka päivä.

Nauroin kun katsoin Netflixistä Frendejä. Alettiin katsomaan tuotantokausia alusta viime vuoden lopussa ja ollaan nyt jo viidennessä tuottarissa!

Itkin kun katsoin Kenzan videon, jossa hän kertoo raskaudestaan ja vaikeuksista tulla raskaaksi.

Harmistuin kun emme päässeet tänään jokapäiväiselle vaunulenkillemme, sillä ulkona tuli niin paljon lunta, että liikkuminen ilman vaihdettavia talvieturenkaita olisi todella raskasta (muistutus itselle: tilaa sellaiset viimeistään ensi talvelle!).
Häkellyin kun sain Ainolta joululahjaksi Foreo -ihonpuhdistuslaitteen (itseasiassa sain kaksi!), jollaisesta olin haaveillut.

Urheilin kuntosalilla sunnuntaina. Aloitin varovasti taas salilla käymisen kuusi viikkoa synnytyksen jälkeeen. Sunnuntai on treenipäiväni. Muuten treeniksi lasketaan kai myös loskassa ja lumessa vaunujen työntäminen.

Luin blogeja ja uutisia. Taisin myös lukea artikkeleita vauvan kehitysvaiheista. Olen todella huono lukemaan kirjoja ja harvoin tulee uusia kirjoja edes hankittua. Olen miettinyt äänikirjasovelluksen lataamista puhelimeen ja näin voisin "lukea" kirjojakin.

Söin pestokanaa ja ruusukaalia. Mieheni firmassa on ruokapalvelu, josta saa tilattua terveellisiä valmisaterioita. Tämä on kyllä oikea arjen pelastaja!
Herkuttelin eilen työkaverin tuomalla suklaamuffinsilla. Mums!

Ostin vaatteet tyttäremme ristiäisiin. Kastejuhlaa vietämme ensi viikolla!

Tapasin työkaverini Emmin, joka tuli meille moikkaamaan minua ja vauvaa. Oli ihana vaihtaa kuulumiset ja pysyä vähän kärryillä, mitä töissä tapahtuu, vaikka en sinne ihan pian olekaan palaamassa.

Päätin aloittaa ostolakon. Alkuvuodesta on tullut hankittua kaikki tarpeellinen ja nyt voikin sitten pitää taas taukoa ostelusta. Tällä hetkellä kaupat pursuaa kaikkea ihanaa mutta ostaminen taas ahdistaa, no win. Päätin, että kirpparilöydöt ovat sallittuja ostolakkoni aikana ja, että lakko pätee vain vaatteisiin. Lopuksi päätin myös vuokrata kirpparipöydän, jotta pääsisin turhista ja ei sopivista vaatteista eroon!

Inspiroiduin kun katsoin Linda Juholan Instagramtiliä. Mulle tuli nimittäin ihan armoton lomakuume ja inspiroiduin katselemaan meille lomamatkaa! Haaveissa olisi lähteä lyhyemmälle kaupunkilomalle keväällä ja syksyllä sitten mahdollisesti Dubaihin.

PS. Jostain syystä tällä hetkellä en pysty vastaamaan kommentteihin. Teknologia, äh! Luen kuitenkin kaikki kommentit ja ilahdun niistä valtavasti! Toivottavasti saan pian tämän ongelman korjattua. :)

4 kommenttia:

 1. Löysin juuri blogiisi ja ihastuin!! Vauva jutut on jees ja synnytystarinasi olisi ihana kuulla. Paitsi jos hirveä horrorstory :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Tervetuloa seuraamaan. <3 Vauvajuttuja on varmasti tulossa paljon jatkossakin ja synnytyskertomus on nyt julkaistu, toivottavasti tykkäät lukea! :)

   Poista
 2. Tuntuu, että olen joutunut erkaumapelottelun uhriksi ja siksi onkin pakko kysyä, että olethan käynyt äitiysfysioterapeutilla varmistamassa, että treenaaminen on jo ok? :)
  Mulle tehtiin sektio elokuun lopussa ja viikko sitten fyssari antoi mulle luvan tehdä enemmän kuin vaunulenkkejä eli 4,5kk synnytyksestä. Ihmiset toki palautuu hyvin yksilöllisesti, mutta suosittelen lämpimästi fyssarilla käyntiä (esim. Femihealth).
  Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käynyt, mutta ennen jälkitarkistusta en treenaa kovaa ja vatsalihaksia en lainkaan. :) Olen tosi varovainen, ettei mikään liike edes venytä vatsalihaksia. Fyssari voisi kyllä olla kans hyvä, kiitos vinkistä! Erkauma olisi kyllä ihan kamalaa!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -